Πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έγινε φιλοζωική ερώτηση σε πρωθυπουργό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Παρακολουθώντας εδώ και πολλά χρόνια τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που γίνονται στους πρωθυπουργούς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και τις απαντήσεις που δίνουν εκείνοι, αυτό που έχουμε με βεβαιότητα να επισημάνουμε είναι ένα. Ότι ποτέ δεν έχει γίνει μια αναφορά σε θέμα που άπτεται της φιλοζωίας, είτε αυτό έχει να κάνει με τα αδέσποτα ζώα είτε με τα δεσποζόμενα.

Δεν έχει γίνει ποτέ αναφορά στις άθλιες συνθήκες που ζουν τα εκατομμύρια αδέσποτα στη χώρα μας, ποτέ αναφορά στην κατάσταση των κυνοκομείων, ποτέ αναφορά στις αμέτρητες κακοποιήσεις που γίνονται καθημερινά σε πόλεις και χωριά, ποτέ στην απραξία, την αδιαφορία και την ανικανότητα των Δήμων να χειριστούν το θέμα, σύμφωνα με το νόμο. Γενικά η ατζέντα των δημοσιογράφων δεν έχει ποτέ χωρέσει μέσα τη λέξη ζώα.

Αυτό όμως φέτος άλλαξε καθώς η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου ρώτησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτά που κανείς μέχρι τώρα δεν είχε θεωρήσει σημαντικά για να ρωτήσει.

Διαβάστε την ερώτησή της και την απάντησή του https://marketnews.gr/article/2430814/k-mitsotakis-ta-peristatika-kakopoihshs-zwwn-prosbaloun-thn-koinwnia-mas?fbclid=IwAR2LCLPGPDP_JgBnL610cCDya4vKBMzzAsfR-HbmK1O85nV4HTzAkuQRihk

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο