Γίνε ανάδοχος ενός εκπαιδευόμενου σκύλου-οδηγού τυφλών της Σχολής «Λάρα»

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Σχολή Σκύλων – Οδηγών «Λάρα» αναζητά αναδόχους κουταβιών (puppy walkers) για να αναλάβουν ένα από τα δυο κουταβάκια, φυλής Labrador – Retriever, που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και υποστήριξη από τους εκπαιδευτές σκύλων – οδηγών της Σχολής.

Οι ανάδοχοι κουταβιών της Σχολής «Λάρα» συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη ενός μελλοντικού σκύλου – οδηγού, φροντίζοντας και κοινωνικοποιώντας ένα κουτάβι από την ηλικία των 6-7 εβδομάδων μέχρι την ηλικία των 12-15 μηνών.

Τα βασικά κριτήρια για την επιλογή των εθελοντών και εθελοντριών είναι να είναι ενήλικοι και να αγαπούν τα ζώα, να είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί, και, αναλόγως τις τρέχουσες ανάγκες, να βολεύει η περιοχή κατοικίας τους την εκπαίδευση του κουταβιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτή στη Σχολή Σκύλων – Οδηγών «Λάρα» κ. Αλέξανδρο Παράσχη στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6945042398.

Η αίτηση εθελοντή αναδόχου εκπαιδευόμενου σκύλου-οδηγού βρίσκεται στον ιστοχώρο της σχολής http://www.laraguidedogs.gr/. Μπορείτε να τη συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στο info@laraguidedogs.gr.

Τα κουταβάκια δόθηκαν στη Σχολή «Λάρα» από το εκτροφείο «Cosmos of Grace».

Πηγή: https://istoriesadespoton.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο