Γιώργος Μαυρίδης, Μόλυ και Τσίχλα πουλάνε το περιοδικό “Σχεδία” στη Θεσσαλονίκη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στη δράση “Πωλητής για μία ώρα” συμμετείχε για άλλη μια χρονιά ο Γιώργος Μαυρίδης, όπου μαζί με τις αγαπημένες του σκυλίτσες τη Μόλυ και τη μικρούλα Τσίχλα πούλησαν το περιοδικό «Σχεδία» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Φέτος η διεθνής εβδομάδα πωλητών περιοδικών δρόμου θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist μαζί με άλλους φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο και έστειλαν μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Η δράση είναι φυσικά αφιερωμένη στους ανά τον κόσμο πωλητές περιοδικών δρόμου. Οι πωλητές της “Σχεδίας” προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η «Σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου (International Network of Street Papers-INSP), το οποίο απαριθμεί 122 περιοδικά δρόμου, σε 41 χώρες, με 14.000 άστεγους, άνεργους πωλητές και 6.000.000 διεθνώς αναγνώστες.

Και όσο για τις σκυλίτσες του Γιώργου, πάντα κλέβουν την παράσταση. Η Τσίχλα δε, το κακοποιημένο σκυλάκι της Ξάνθης, έχει γίνει υπέροχη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Περιοδικό Δρόμου «Σχεδία»

Φράγκων 24, 546 25 Θεσσαλονίκη
Νικίου 2 10560 Αθήνα
Τ: 2313 013605, 213 0231220
www.shedia.gr
info@shedia.gr
f: shedia.streetaper
tw: _shedia
Instagram: shedia_home

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο