Γκύζη: Γατούλα βρίσκεται παρατημένη μέρες σε κουτί χωρίς να τρώει και να κουνιέται- Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει;

από Μυρτώ Τζώρτζου
gata

Αμέτρητες είναι και αυτή τη χρονιά οι κακοποιήσεις και οι εγκαταλείψεις ζώων. Οι εθελοντές καθημερινά δεν προλαβαίνουν να κάνουν διασώσεις. Οι δήμοι ως γνωστόν κλείνουν τα μάτια στο πρόβλημα των αδέσποτων παρότι είναι, σύμφωνα με το νόμο, υπεύθυνοι για αυτά, και η κατάσταση αντί να γίνει καλύτερη γίνεται δυστυχώς χειρότερη. Και όλα αυτά, όπως είπαμε, πέφτουν στις πλάτες των λιγοστών εθελοντών που έχουν μετατρέψει τα αυτοκίνητά τους σε ασθενοφόρα και τα σπίτια του σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία ζώων.

Ο λόγος για μια ανάρτηση των εθελοντών της ομάδας CatRescueAthens, οι οποίοι κάνουν έκκληση για να βοηθήσει κάποιος μια άρρωστη γατούλα που βρίσκεται στην περιοχή του Γκύζη.

Η γατούλα είναι μέσα σε ένα χαρτόκουτο και βρίσκεται στο ίδιο σημείο μέρες χωρίς να τρώει και χωρίς να κινείται.

Η ομάδα είναι γεμάτη από περιστατικά και δεν μπορεί να αναλάβει ακόμα ένα. Για αυτό πριν αρχίσουμε να γράφουμε διάφορα και να ρίχνουμε δεξιά και αριστερά ευθύνες, ας αναλογιστούμε και εμείς τις δικές μας ευθύνες και ας βρεθεί κάποιος να βοηθήσει το ζώο αυτό που έχει μεγάλη ανάγκη.

Εμείς δεν θα δημοσιεύσουμε την ακριβή διεύθυνση που είναι το ζώο για ευνόητους λόγους. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την ομάδα CatRescueAthens, η οποία θα τον κατευθύνει.

gata

Διαβάστε επίσης

3 σχόλια

Σωποτινός Ιωάννης 14 Μαΐου, 2023 - 9:32 πμ

Έχει γίνει κάτι η ακόμα τίποτα τουλάχιστον μπορεί να μου την φέρει κάποιος στην Λούτσα άγω τα αγαπάω και τα βοηθάω έχω 40 γάτες και σπίτι για την πάρτυ τους αν υπάρχει κανείς μιλήστε μου να δώσω τηλέφωνο να συνενοηθουμε

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 14 Μαΐου, 2023 - 8:10 μμ

Η γάτα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο. Να είστε καλά!

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 15 Μαΐου, 2023 - 12:05 μμ

Η γατούλα βρίσκεται ήδη σε κτηνίατρο. Να είστε καλά.

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο