Γκύζη: Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο η γάτα που ήταν μέρες παρατημένη και άρρωστη μέσα σε ένα χαρτόκουτο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Είναι από τα υπέροχα νέα που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Αυτές τις μέρες έγινε έκκληση για να βοηθηθεί μια γατούλα που βρισκόταν παρατημένη και άρρωστη μέρες σε ένα χαρτόκουτο στου Γκύζη.

Το ζώο ήταν στη Δήμου Σκαλτσά και Αλάστορος γωνία και δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί, ούτε να φάει, ούτε να πιεί νερό.

Ξεκίνησαν οι εκκλήσεις μέσω facebook ώστε να υπάρξει λύση για το άτυχο αυτό πλάσμα. Πρώτοι έκαναν την ανάρτηση οι εθελοντές της Cat Rescue Athens, οι οποίοι είχαν λάβει ένα μήνυμα που τους ενημέρωναν για τη γάτα αυτή.

Και, όπως γίνεται συνήθως, η κινητοποίηση στο Facebook ήταν άμεση. Αμέτρητες κοινοποιήσεις μήπως και βρεθεί κάποιος να πάει να πάρει το ζώο να το μεταφέρει στο γιατρό.

Όμως η ώρα περνούσε. Και ενώ φαινόταν ότι λύση δεν υπάρχει και ο χρόνος περνούσε εις βάρος του ζώου, το θαύμα έγινε καθώς στήθηκε ξαφνικά μια αλυσίδα διάσωσης με αποτέλεσμα το γατάκι να πάει στον κτηνίατρο όπου το ανέλαβε η Xristianna Ger, η οποία αναφέρει:

«Παρόλο που η κοπέλα εξαφανίστηκε μετά το μήνυμά της, ευτυχώς η γατούλα εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο και πήγε στο γιατρό. Δεν ξέρω τι πρέπει να νιώσω που επί τρεις μέρες περίμενε η γατούλα, πάντως έφαγε και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Aυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Maria Palasi, τη βοηθό της Ελενα Καλενδριανού, που πήγε άμεσα στο σημείο πάρα την αργοπορημένη ειδοποίησή μου.

Εγώ πάντως αυτές τις δύο γυναίκες τις αγαπώ…

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Όλα καλά λοιπόν.»

Όποιος θέλει να βοηθήσει στα έξοδα του ζώου ας στείλει μήνυμα στην εθελόντρια που ανέλαβε τη γατούλα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο