Σκόπελος: Η αντιδήμαρχος βγαίνει και ταΐζει τα αδέσποτα- Με δικά της έξοδα θα στειρώσει και ζώα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Την ώρα που οι περισσότεροι δήμοι είναι εντελώς αδιάφοροι, μέχρι και εγκληματικοί, θα λέγαμε, για τα αδέσποτα, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να τα φροντίσουν. Μετρημένοι, για να λέμε την αλήθεια, στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση της Natasa Straycare Skopelos Lambrogianni, που ζει στη Σκόπελο και αγωνίζεται για τα ζώα, είναι η αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για τα αδέσποτα ζώα, κ. Σταματία Κουκορίνη.
Η κ. Κουκορίνη ανέλαβε το τάισμα γατοαποικίας στο Έλιος Σκοπέλου. Τις τροφές μάλιστα τις πληρώνει η ίδια. Θα αναλάβει επίσης με δικά της έξοδα να στειρώσει κάποια γατάκια.
Εντάξει, δεν το βλέπουμε και κάθε μέρα αυτό. Γιατί αυτά που βλέπουμε από τους δήμους είναι για γέλια και για κλάματα. Όπως αυτό που πρόσφατα δημοσιεύσαμε για τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μανανά, ο οποίος έκανε το αμίμητο. Έβαλε δύο ταΐστρες σε ένα σημείο και επέβαλε στους εθελοντές να σιτίζουν τα ζώα μόνο εκεί. Και τους απειλεί με τιμωρία, σύμφωνα όπως λέει, με την κείμενη νομοθεσία, αν τα ταΐσουν αλλού. Η οποία νομοθεσία λέει ότι επιτρέπεται, και όχι σε ένα σημείο μόνο, οι εθελοντές να σιτίζουν ζώα. Θα τρελαθούμε δηλαδή τελείως. Ε, εκείνος ή δεν ξέρει το νόμο ή κάνει πως δεν τον ξέρει. Και τα δύο σε εξοργίζουν.
Όπως και να έχει μπράβο στην αντιδήμαρχο στη Σκόπελο που δεν κάνει τη δουλειά της καθισμένη στο γραφείο της μόνο όπως οι περισσότεροι.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο