Η μικρούλα που τραγουδάει με το σκύλο της έκλεψε καρδιές και έγινε viral

από Μυρτώ Τζώρτζου
child dog

Ένα πραγματικά υπέροχο βιντεάκι, που στην κυριολεξία λατρέψαμε και θέλουμε να σας το δείξουμε, είναι αυτό που με τον καλύτερο τρόπο δείχνει τη μεγάλη αγάπη και το υπέροχο δέσιμο ενός μικρού κοριτσιού, της Gia με το κατοικίδιό του, ένα σκύλο ράτσας Ροτβάιλερ, τη Zara. Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.

Κοριτσάκι και σκυλάκος μεγαλώνουν και τα δύο μαζί και έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι. Ή μάλλον καλύτερα αχώριστα αδερφάκια που κάνουν τα πάντα μαζί. Παίζουν, χορεύουν, πάνε βόλτες, κάνουν μπάνιο στην πισίνα, τρέχουν, κοιμούνται και …τραγουδάνε. Και αυτό είναι το πιο ωραίο από όλα γιατί κάθε φορά ντύνονται και ανάλογα, παίρνουν την κατάλληλη θέση και ξεκινούν. Και όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες και τα βοντεάκια που ακολουθούν και οι δυο τους παίρνουν το ρόλο τους πολύ σοβαρά.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είτε μικρός, είτε μεγάλος. Για ένα παιδί, μάλιστα, η συνύπαρξη με ένα τετράποδο έχει εξαιρετικά οφέλη. Ο σκύλος είναι ένα κατοικίδιο που επηρεάζει θετικά τον ψυχισμό μας, ιδιαίτερα των παιδιών. Καλλιεργεί τη σωματική, ψυχική υγεία και ευεξία, τη συναισθηματική πληρότητα, τη συντροφικότητα, τη συνεργασία. Επίσης βοηθάει στο να γίνει ένα παιδί υπεύθυνο και  κοινωνικό και να αναπτύξει σχέσεις με τους ανθρώπους, είτε αυτοί είναι παιδιά είτε μεγάλοι.  Μαθαίνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επικοινωνία, τη χαρά του να μοιράζεσαι και να είσαι δοτικός καθώς και να αντιλαμβάνεται καλύτερα και να αναλύει συναισθήματα και επιθυμίες.

Πηγή: The Dodo

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο