Καλλιθέα: Την εγκατέλειψαν στο δρόμο επειδή ανέβηκε στον καναπέ- Ας της βρούμε ένα σπίτι γιατί κινδυνεύει

από Μυρτώ Τζώρτζου
gata

Σε μάστιγα έχουν γίνει πλέον οι εγκαταλείψεις ζώων. Καθημερινά σε όλη την Ελλάδα εγκαταλείπονται αμέτρητα ζωάκια στους δρόμους. Είτε είναι γέννες του ζώου του σπιτιού, είτε είναι κάποιο άρρωστο, είτε γέρικο είτε απλά ανεπιθύμητο. Και εκεί που το πλάσμα αυτό ζούσε προστατευμένο μέσα σε σπίτι, ξαφνικά βγαίνει έξω στους αμέτρητους κινδύνους.

Κάπως έτσι συνέβη και στη γατούλα που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες, η οποία έκανε κάτι για το οποίο η ποινή ήταν η εγκατάλειψη. Τι έκανε; Ανέβηκε στον καναπέ.

Όπως αναφέρει η Νότα Καλομοίρη, οι κηδεμόνες της γατούλας αυτής αφού πέρασαν τις γιορτές μαζί της, αποφάσισαν να την πετάξουν στο δρόμο επειδή … ανέβηκε στον καναπέ. Προφανώς μπερδεύτηκαν και ήθελαν να πάρουν λούτρινο ζώο ώστε να είναι διακοσμητικό. Γιατί ένα ζωντανό πλάσμα είναι απολύτως φυσιολογικό να ανέβει και στον καναπέ και οπουδήποτε βρει. Και αυτό είναι κάτι που αποκλείεται να μην το γνωρίζεις από πριν.

Έτσι είναι εδώ και μία εβδομάδα εκτός σπιτιού και κινδυνεύει καθώς δεν ξέρει τους δρόμους. Εκτός όμως από αυτούς που την εγκατέλειψαν, υπάρχουν και οι γείτονες που δεν τη θέλουν εκεί.

Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί άμεσα ένα σπιτάκι για αυτό το πλάσμα πριν να είναι αργά.

Η γατούλα είναι 9 μηνών και στειρωμένη. Αν κάποιος θέλει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ας επικοινωνήσει με τη 👉   Νότα Καλομοίρη.  Περιοχή Καλλιθέα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο