Η Μίνι είναι μια μικρόσωμη γατούλα που ζει στο δρόμο και έχει κινδυνέψει- Ένα σπίτι για τη σταλίτσα αυτή;

από Μυρτώ Τζώρτζου

H μικρούλα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η Μίνι. Η Μίνι είναι μια πανέμορφη γατούλα μινιατούρα. Για αυτό και οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας που τη φροντίζουν emptythecages_athens την έβγαλαν έτσι.

Η Mίνι♥️ είναι μικρούλα στο μέγεθος, σαν ένα γατάκι 4-5 μηνών. Στην πραγματικότητα όμως είναι σχεδόν ενός έτους. Μια σταλιά πλασματάκι που ήδη έχει περάσει πολύ δύσκολα στο δρόμο.

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο δρόμο από εθελόντρια της ομάδας μας, η όποια την μετέφερε στον κτηνίατρο. Εκεί η γατούλα, προς έκπληξη όλων, απέβαλε τα μωράκια που είχε στην κοιλιά της. Ήταν έγκυος κι ευτυχώς ήταν ήδη στο κτηνιατρείο όταν ξεκίνησε να αποβάλει. Και έτσι σώθηκε.

Μετά την ανάρρωσή της στειρώθηκε για να μην κυοφορήσει ξανά, μιας και αν δεν είχε βρεθεί τότε που ήταν έγκυος, θα είχε πεθάνει, λόγω του μικρού μεγέθους της.

Οι εθελοντές της ομάδας κάνουν έκκληση να βρεθεί σπίτι για αυτή την εύθραυστη γατούλα. Να μη μείνει στο δρόμο καθώς είναι δύσκολο να επιβιώσει. Είναι μια σταλίτσα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποια γωνιά σπιτιού για αυτή.🙏

Η Μίνι είναι περίπου 10 – 11 μηνών. Θα παραμείνει μικρούλα στο μέγεθος. Έχει ένα θολό ματάκι, πιθανόν από χτύπημα, όμως η όρασή της είναι φυσιολογική. Είναι πολύ φιλική και χρειάζεται όσο τίποτα μια οικογένεια να την υιοθετήσει, για να φύγει από το δρόμο και τους κινδύνους της αδέσποτης ζωής.

Όποιος θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή την κούκλα, ας στείλει μήνυμα εδώ: emptythecages_athens | Facebook

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο