Είδε στο facebook ότι πρόκειται να γίνει ευθανασία σε έναν σκύλο και αποφάσισε να του σώσει τη ζωή

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν η Christina Morgan είδε στο facebook ότι πρόκειται να γίνει ευθανασία στον ηλικιωμένο σκύλο Japiro, κατάλαβε ότι έπρεπε να τον σώσει. Η ίδια μάλιστα είπε σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό The Dodo: “Είδα ότι το καταφύγιο που βρισκόταν το σκυλάκι πρόκειται να του κάνει ευθανασία. Κανείς δεν έκανε κάτι και έτσι είπα ότι δεν θα το αφήσω να συμβεί. Θα το βοηθήσω. Έβρεχε καταρρακτωδώς. Ο σύζυγός μου μου λέει “είσαι τρελή;” Σε λίγη ώρα ήμασταν στο αυτοκίνητο. Οδηγήσαμε περίπου 2 ώρες”.

Στη διάρκεια της διαδρομής η Cristina πήρε τηλέφωνο το καταφύγιο αλλά της είπαν ότι μπορεί και να μην περιμένουν και να προχωρήσουν την ευθανασία. Ευτυχώς η Cristina έφτασε έγκαιρα. Πήρε τον Japiro σώζοντάς τον από την ευθανασία.

Την επόμενη μέρα τον πήγε στον κτηνίατρο. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του τον είχαν αφήσει στο καταφύγιο λέγοντας ότι έχει μια σπάνια αρρώστια. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το ζώο, εκτός από κάποια μικροπροβλήματα, ήταν καλά. Στη συνέχεια μετέφερε τον σκυλάκο σε ένα άλλο καταφύγιο, στο Paw Works, το οποίο είναι ενάντια στην ευθανασία. Λίγο καιρό αργότερα ο Japiro βρήκε αγάπη και φροντίδα στο σπίτι της νέας του “μαμάς”, Sharon Hertan, και ζει πλέον ευτυχισμένος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο