Περπατάμε στο 2ο “Walk for Paws” για τα αδέσποτα της Πάρνηθας που ζουν σε δύσκολες συνθήκες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η ομάδα του Penny Marathon σας προσκαλεί να συμμετάσχετε με τους τετράποδους φίλους σας στο 2ο περίπατο κοντά στη φύση «Walk for Paws» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 με κύριο σκοπό τη συγκέντρωση τροφής και ειδών πρώτης ανάγκης για τ’ αδέσποτα ζώα που ζουν σε δύσκολες καιρικές και όχι μόνο συνθήκες στην Πάρνηθα και στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής προς Δερβενοχώρια για να αντέξουν κι αυτό το χειμώνα. Το σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης θα είναι το Πυροφυλάκειο Καισαριανής (10:00 π.μ.).

Οι διοργανωτές του 2ου «Walk for Paws» στην πρόσκληση συμμετοχής που απευθύνουν σε όλους αναφέρουν: «Σκοπός αυτού του περιπάτου, εκτός από το να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά, είναι να συγκεντρωθούν τροφές (ξηρά τροφή ή κονσέρβες) ή οτιδήποτε άλλο θέλετε και είναι χρήσιμο για τους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας (κονσέρβες, χάπια bravecto, κουβέρτες κ.ά.). Τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν στο σημείο εκκίνησης».

Όσο για τη διαδρομή και τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας οι διοργανωτές του 2ου «Walk for Paws» επισημαίνουν: «Η διαδρομή θα είναι εύκολη, σε μια απόσταση περίπου 5 χλμ., θα κινηθούμε σε ανοιχτούς δασικούς δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του Υμηττού και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να έχετε το σκύλο σας με λουρί καθόλη τη διάρκεια, καθώς επίσης και νεράκι. Θα κάνουμε στάση στην Καλοπούλα, στο αναψυκτήριο για ξεκούραση και μετά θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Όσον αφορά τους δίποδους φίλους μας, θα χρειαστείτε παπούτσια άνετα για περπάτημα σε δασικούς χωματόδρομους, ένδυση κατάλληλη ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και φυσικά την καλή σας διάθεση».

Αν κάποιος θέλει να προσφέρει κάποια πράγματα για τ’ αδέσποτα της Πάρνηθας, αλλά δε θα μπορέσει να συμμετάσχει στον περίπατο, μπορεί να στείλει μήνυμα στην Σελίδα του Penny Marathon στο facebook και θα κανονίσει η ομάδα του να έρθει σε εσάς για να τα παραλάβει.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6981047546 (Ριάννα) και 6986505017 (Νίκος).

Πηγή: http://www.petsonly.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο