Ηλεία: Πιάστηκε το σκυλάκι που αργοπέθαινε στους δρόμους- Έκκληση από τους εθελοντές για οικονομική βοήθεια

από Μυρτώ Τζώρτζου
σκύλος ψώρα

Καθημερινά οι εθελοντές αντιμετωπίζουν αμέτρητα περιστατικά. Περιστατικά με αδέσποτα ζώα άρρωστα, κακοποιημένα, εγκαταλελειμμένα. Ζώα αφημένα στη μοίρα τους. Ζώα που είναι μεταξύ ζωής και θανάτου. Και καλούνται να δώσουν λύση σε όλα αυτά. Με τι χρήματα; Με ποια βοήθεια; Με ποιον τρόπο; Δεν έχουν άλλους παρά εμάς που είμαστε δίπλα τους. Λίγοι αλλά σημαντικοί. Αν δεν ήταν οι εθελοντές, κανένα ζώο δεν θα σωζόταν. Για αυτό να είστε σίγουροι. Για τους δήμους και για την πολιτεία τα αδέσποτα είναι φαντάσματα.

Αφορμή για αυτό μια ανάρτηση των εθελοντών της φιλοζωικής ομάδας Νοιαζομαι Φιλοζωικη Κρεστενων, οι οποίοι κάνουν έκκληση σε όλους εμάς να τους βοηθήσουμε σε κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο. Για το ζώο που βλέπετε στις φωτογραφίες, το οποίο κυκλοφορούσε έτσι φοβικό και χωρίς να εμπιστεύεται κανέναν.

Το σκυλάκι είναι πολύ χάλια και η φιλοζωική κάνει έκκληση για βοήθεια. Δείτε την ανάρτησή τους:

«Πριν λίγες μέρες λάβαμε ένα τηλεφώνημα για ένα πολύ φοβικό σκυλί σε άθλια κατάσταση στο χωριό Καλλιθέα του Νομού Ηλείας. Πήγαμε, τον πιάσαμε και….

Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζουμε τον Mr Lucky. Σαρκοπτική ψώρα, καλαζάρ, τυφλός από το ένα μάτι και με το ζόρι 9 κιλά. Οι εξετάσεις του δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερες.

Το συκώτι του έχει πειραχτεί και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα θεραπεία.

Τον βαφτίσαμε Mr Lucky γιατί μέσα στην ατυχία του ήρθε στα χέρια μας. Και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γίνει καλά.

Για ακόμη μία φορά ζητάμε τη βοήθειά σας.

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε Milteforan 60Ml και πρέπει να καλύψουμε τα έξοδα για τις εξετάσεις του, και τη θεραπεία του για την ψώρα.

Οποιαδήποτε βοήθεια, οποιοδήποτε ποσό, ακόμη και 1€ είναι τεράστια βοήθεια για εμάς.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε με μια απλή κοινοποίηση προκειμένου να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν με ένα μικρό ποσό τα έξοδά του.

Αν κάποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά, μπορεί χρησιμοποιώντας τον παρακάτω λογαριασμό.

Αριθμός Λογαρισμού Τράπεζα Πειραιώς:

5531-093883-962 EUR

ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962

Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι Νοιαζομαι Φιλοζωικη Κρεστενων

Αιτιολογία Mr Lucky»

ανάρτηση

σκύλος ψώρασκύλος ψώρασκύλος ψώρα

σκύλος ψώρα

ΔΕΙΤΕ👀 ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο