Για άλλο ένα κατάστημα, το οποίο είναι φιλικό προς τα αδεσποτάκια, μαθαίνουμε με ιδιαίτερη χαρά. Πολύ συχνά αλλά αυτές τις μέρες πιο πολύ παρουσιάζουμε τα μαγαζιά που αγαπούν τα ζώα και το δείχνουν έμπρακτα αφήνοντάς τα είτε να βρίσκουν καταφύγιο μέσα στο μαγαζί είτε απέξω ώστε να είναι προστατευμένα.
Είναι πολύ σημαντικό να προβάλλουμε αυτούς τους χώρους και να μιλάμε για αυτούς τους ανθρώπους ώστε από τη μία να τους στηρίξουμε και από την άλλη να βρουν μιμητές. Να γίνουμε πιο πολλοί, να έχουμε περισσότερη δύναμη. Και να φροντίσουμε τα ζώα του δρόμου που παλεύουν να επιβιώσουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες.
Γιατί δυστυχώς η πλειοψηφία των καταστημάτων δεν θέλει τα ζώα. Κάτι που καταλαβαίνουμε. Αν δεν τα θες, δεν μπορούμε να σε υποχρεώσουμε να τα θες. Στα δε μέρη που έχουν φαγώσιμα τα ζώα απαγορεύονται με το νόμο. Όμως πολλοί δεν τα θέλουν ούτε απέξω και τα κυνηγούν.
Το κατάστημα αυτό που λέγαμε, όπως μαθαίνουμε από τη Giota Mantzari, είναι το Bridge House-Coffee & Food στα Ψαχνά στην Εύβοια.
Οι άνθρωποι που το έχουν είναι φιλόζωοι και φροντίζουν αρκετά ζωάκια. Στις πολύ όμορφες φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε δυο σκυλάκια και μια γατούλα να είναι ξαπλωμένα στα πρωτότυπα κρεβατάκια τους που τους έχει βάλει το μαγαζί απέξω. Με φαγάκι και νεράκι. Να νιώσουν και αυτά λίγη ζέστη και σιγουριά, τώρα ειδικά που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΠολιτική Cookies