Καφετέρια στην πλατεία Υμηττού αγαπάει τα ζωάκια και το δείχνει

από Μυρτώ Τζώρτζου
Για άλλο ένα μαγαζί που αγαπάει τα ζώα γράφει αυτή τη φορά η Papadaki Sofi. Πρόκειται για το καφέ στην πλατεία Υμηττού, την Κούπα, το οποίο, όπως λέει η ίδια, αγαπάει τα ζώα και το δείχνει. Το βλέπουμε άλλωστε και στις φωτογραφίες. Η γάτα μάλιστα βρίσκεται σε χριστουγεννιάτικο mood, αραγμένη, να κοιμάται με την ησυχία της.
Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είναι πολύ συγκινητικές.
Βέβαια παραμένουν εξαιρέσεις καθώς, να μη γελιόμαστε, τα περισσότερα καταστήματα δεν τα θέλουν. Ούτε μέσα στο κατάστημά τους, ούτε απέξω. Πολλά μάλιστα κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν.
Αλλά ας μείνουμε στο αισιόδοξο κομμάτι της υπόθεσης, αυτό των μαγαζιών που αγαπούν και φροντίζουν τα ζωάκια του δρόμου, τα οποία, όπως γνωρίζουμε, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.
Οι καιροί αλλάζουν και, παρά τα όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων, τα πράγματα θα γίνουν λίγο καλύτερα. Ίσως όχι πολύ αλλά έστω λίγο. Είναι ένα μεγάλο βήμα.
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι. Δίποδοι και τετράποδοι.

Δείτε και αυτά:
Ένα καφέ στη Θεσσαλονίκη έβαλε στην αυλή του διώροφη κατασκευή με 10 σπιτάκια για τις αδέσποτες γατούλες – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο