Καισαριανή: Ταυτοποιήθηκε ο κηδεμόνας του πιτ μπουλ που το βάζει να σκοτώνει γάτες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οργή έχει προκαλέσει η δράση ενός νεαρού άνδρα που σύμφωνα με καταγγελίες φέρεται να βάζει το σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, να σκοτώνει γατάκια στις περιοχές της Καισαριανής και του Βύρωνα και μετά να τα πετάει στα σκουπίδια.

Ο άνδρας φέρεται να έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο του να σκοτώνει τις γάτες που συναντά στο δρόμο. Καταγγελίες μαζί με φωτογραφίες του άνδρα με το σκύλο του έχουν κυκλοφορήσει εδώ και ημέρες σε φιλοζωικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον άνδρα να φέρεται να έχει συγκεκριμένη μέθοδο, δίνοντας εντολή στο εκπαιδευμένο πιτμπουλ να σκοτώνει τα ζώα.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στο Mega τον τρόπο που μόλις δει μία αδέσποτη γάτα κοντά του δρα ο συγκεκριμένος άνδρας. «Έχει ένα περιλαίμιο το σκυλί. Από εκεί περνάει ένα διπλό σκοινί το οποίο είναι ελεύθερο στις δύο άκρες του και κρατάει τις δύο άκρες στο ένα χέρι και είναι απλώς περασμένο μέσα από το περιλαίμιο. Το πλησιάζει στις γάτες, το αγριεύει, αφήνει τη μία άκρη από το χέρι του, οπότε ο σκύλος είναι ελεύθερος και πετάγεται ο σκύλος και φεύγει».

Κάπως έτσι, μία γυναίκα που μένει στην Καισαριανή είδε μπροστά στα μάτια της την γάτα της να θανατώνεται όσο εκείνη καθόταν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. «Η ιδιοκτήτρια της γάτας έχει κάνει μήνυση, ήταν στο μπαλκόνι στη βεράντα, είδε όλο το σκηνικό, του έβαλε τις φωνές, της μίλησε άσχημα και ειρωνικά».

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή, ο σκύλος του φέρεται να κατασπάραξε μία γάτα μέσα σε πάρκο, ενώ δίπλα ακριβώς γινόταν παιδικό πάρτι.

«Ήταν καμία τριανταριά με σαράντα άτομα μέσα (στο πάρκο) και το έκανε μπροστά τους, μιλάμε για δέκα μέτρα. Δηλαδή θα μπορούσε να έχει χτυπήσει παιδάκι το σκυλί. Υπάρχει πια πέραν πάσης αμφισβητήσεως και αμφιβολίας ταυτοποίηση του ατόμου το οποίο έχει προβεί σε επανειλημμένες δεκάδες επιθέσεις, πολλές εξ αυτών έχουν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία των ζώων».

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, ο νεαρός άνδρας έχει ταυτοποιηθεί πλέον και αναμένεται η σύλληψη του μετά την κινητοποίηση των φιλόζωων της περιοχής.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο