Καλύβια Θορικού: Βιβλιοπωλείο έχει υιοθετήσει εδώ και 11 χρόνια μια όμορφη πρώην αδέσποτη γατούλα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα καταστήματα και γενικά οι επιχειρήσεις που αγαπούν και φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είναι αρκετές. Και όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο πολλές.
Από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν τι θα πουν οι πελάτες και έδειξαν την αγάπη τους σε πλάσματα που είχαν ανάγκη. Γιατί, όπως ξέρουμε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι εχθρικοί με τα ζώα και δεν τα θέλουν όχι μόνο μέσα σε μαγαζιά αλλά ούτε και έξω.
Ένα τέτοιο…φιλόζωο κατάστημα που είναι, όπως μαθαίνουμε από τη Μαρία Καπράλου, και το βιβλιοπωλείο Κλεψύδρα στα Καλύβια Θορικού Αττικής.
Οι άνθρωποι του βιβλιοπωλείου έχουν εδώ και 11 χρόνια μια γατούλα που ήταν αδέσποτη. Η γάτα λέγεται Κίττυ και θα τη δείτε είτε στη βιτρίνα να κάθεται είτε στο μηχάνημα που βγάζει φωτοτυπίες και στο ταμείο. Κάποια στιγμή στο παρελθόν, τον Ιούλιο του 2020, η Κίττυ χάθηκε αλλά ευτυχώς βρέθηκε. Ήταν τρομοκρατημένη από ένα γάτο. Και πήγε πάλι στο χώρο της.
Και όσο για χαρακτήρα της, όπως αναφέρει η κ. Καπράλου, είναι το πιο υπέροχο και γλυκό πλάσμα, γεμάτο αγάπη και πάντα έτοιμο για χάδια.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Φωτό: Τάσος Μεθενίτης
Δείτε και αυτά:
Ληξούρι Κεφαλονιάς: Μια δυναμική γάτα άφησε αυτόν που την είχε και πήγε να μείνει σε κατάστημα υποδημάτων – Petpet.news
Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο