Κατάστημα υιοθέτησε έναν αδέσποτο γατούλη που βρέθηκε χτυπημένος και σε άσχημη κατάσταση τις μέρες του καύσωνα στην Αθήνα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Εδώ στο petpet.news θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, οι οποίοι βοηθούν έμπρακτατα αδέσποτα ζώα. Ειδικά το χειμώνα και το καλοκαίρι, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές, τον αέρα και τα χιόνια αλλά και με τον καύσωνα, που είναι όλο και πιο έντονος πλέον τους καλοκαιρινούς μήνες στη χώρα μας, η φροντίδα των ζώων είναι επιτακτική ανάγκη.  Ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Δυστυχώς ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Τα διώχνουν και συχνά είναι επιθετικοί με αυτά. Τα παραδείγματα αμέτρητα και καθημερινά.

Υπάρχουν όμως, για να λέμε την αλήθεια, και αρκετές εξαιρέσεις. Και με αυτές θέλουμε να ασχοληθούμε. Να τις προβάλλουμε και να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες εικόνες που μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους.

Ένα τέτοιο κατάστημα, όπως μαθαίνουμε από τη Στέλλα Μαλέα, είναι και το κατάστημα modelo στην Πατησίων. Οι φιλόζωοι άνθρωποί του υιοθέτησαν έναν υπέροχο αδέσποτο ασπρόμαυρο γατούλη, τον Νάνο, ο οποίος βρέθηκε χτυπημένος, με πρόβλημα στα πίσω ποδαράκια του και σε χάλια κατάσταση, μια από τις μέρες του μεγάλου καύσωνα που είχαμε στην Αθήνα. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον πήραν και του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Νάνος πλέον ζει υγιής μέσα στο κατάστημα και περνάει τις μέρες του, όταν δεν βρίσκεται στην υποδοχή, ξαπλωμένος και ήσυχος στη βιτρίνα του καταστήματος.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο