Κολαστήρια Σπάρτης: Υιοθετήστε μια ψυχούλα να φύγει από εκεί- Δείτε κάποια που περιμένουν ένα σπιτάκι

από Μυρτώ Τζώρτζου
Οι εθελοντές που αποφάσισαν να πάνε στη Σπάρτη και να βοηθήσουν ώστε να φτιαχτούν τα κυνοκομεία-κολαστήρια και να βοηθήσουν τα ζώα έχουν πλέον ξεπεράσει τον εαυτό τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίσκονται εκεί μέσα. Στις λάσπες, στη βροχή, σε άθλιες συνθήκες.
Γιατί μπορεί να έγιναν συλλήψεις και να άνοιξαν τα καταφύγια να μπουν εθελοντές, όμως τώρα αρχίζει ένα δύσκολο έργο. Τι θα γίνουν όλα αυτά τα ζώα; Το Save a Greek Stray πήρε τα ετοιμοθάνατα. Έχουν βοηθήσει κάποιες φιλοζωικές και κάποιοι μεμονωμένοι εθελοντές.
Πρέπει να σώσουμε αυτά τα ζώα. Είναι πολύ βασανισμένα. Πρέπει να βρεθούν σπίτια να ανοίξουν για αυτά. Να μη συνεχίσουν τη ζωή τους εκεί. Είναι πάρα πολλά. Δύσκολο να βρουν όλα. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον.
Οι εθελοντές του σωματείου Strays Sparta Greece – SSG και η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου Σταματίνα Σταματάκου που είναι εκεί και βλέπουν την κατάσταση κάνουν έκκληση για βοήθεια. Το σημαντικότερο είναι να φύγουν ζώα από την κόλαση εκεί.
Όποιος θέλει να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του σε ένα από αυτά τα βασανισμένα πλάσματα, μην το σκεφτεί. Ας το κάνει.
Δείτε κάποια από αυτά και διαλέξτε το δικό σας. Όλα τα ζώα είναι υπέροχα και φιλικά. Θέλουν αγάπη και φροντίδα. Τίποτα άλλο. Πέρασαν πολλά. Βασανίστηκαν. Τους αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο