Κολωνός: Δεν τα κατάφερε δυστυχώς το γατάκι που ηλικιωμένος έκλεισε σε σακούλα και το πατούσε να πεθάνει

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δυστυχώς τα νέα για το γατάκι στον Κολωνό, όπως μας ενημερώνουν οι εθελοντές Αδέσποτες Επί Κολωνώ, είναι άσχημα. Εκεί που ελπίζαμε για το μικρούλη, τα πράγματα άλλαξαν. Το γατάκι δεν τα κατάφερε. Έφυγε σε άλλους καλύτερους κόσμους. Έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον.
Το συμβάν έγινε αυτές τις μέρες στον Κολωνό, στην οδό Κρέοντος και Ξανθίππης, όταν ένας ηλικιωμένος έκλεισε γατάκι που είχε σπίτι του σε σακούλα και το πατούσε για να πεθάνει. Στη συνέχεια είχε σκοπό να το πετάξει στον κάδο.
Το ζώο, όπως ήταν φυσικό, έκλαιγε από τους πόνους. Εκείνη την ώρα περνούσε μια γυναίκα, η οποία, βλέποντας το περιστατικό, άρχισε να φωνάζει. Ο άντρας τράπηκε σε φυγή. Εθελόντρια της ομάδας Αδέσποτες Επί Κολωνώ, που περνούσε και αυτή από το σημείο, μαζί με την κυρία πήραν το μωρό και τον ακολούθησαν μέχρι το σπίτι του. Εκείνος παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας ότι ήθελε να το λυτρώσει, έκανε ακαθαρσίες και η φιλοζωική δεν το έπαιρνε.
Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο από τους εθελοντές των Αδέσποτων Επί Κολωνώ. Οι προσπάθειες για να σωθεί μεγάλες. Στην αρχή φάνηκε ότι τα καταφέρνει. Όμως δεν άντεξε.
Η ανάρτηση της ομάδας:
“Το μωράκι μας δυστυχώς δεν το κατάφερε. Πέθανε σήμερα το καημένο. Ήρθε στη ζωή, αρρώστησε και όχι μόνο δεν τον βοήθησαν αλλά τον βασάνισαν βάναυσα και έτσι έφυγε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν κατάφερε να γίνει καλά και δεν μπορέσαμε να του βρούμε ένα σπιτάκι Οπότε να δει και την άλλη πλευρά. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ενδιαφέρθηκαν. Όσους ευαισθητοποιήθηκαν και φυσικά όσους βοήθησαν για τη νοσηλεία του.”
Μπορείτε να δείτε το έργο της ομάδας και τα ζωάκια που βοηθούν. Ας βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε. Γιατί αν δεν βοηθήσουμε τους εθελοντές που τρέχουν, δεν θα μπορούν και εκείνοι να βοηθάνε ζώα. Θα τους βρείτε εδώ: 👉Αδέσποτες Επί Κολωνώ.
Καλό ταξίδι μικρούλι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο