Σχοινιάς Μαραθώνας: Σκότωσαν με όπλο αλεπού, την κρέμασαν και της έβαλαν και μάσκα θάλασσας

από Μυρτώ Τζώρτζου
Είναι από τα περιστατικά που δεν μπορείς να σχολιάσεις τίποτα. Γιατί ό,τι και να σχολιάσεις είναι λίγο. Πολλές φορές η βαρβαρότητα του ανθρώπου είναι τόσο μεγάλη που τα λόγια είναι περιττά.
Ο λόγος για το περιστατικό που συνέβη αυτές τις μέρες σε ένα κατά τα άλλα ειδυλλιακό μέρος, που πάει πλήθος κόσμου και χαίρεται τη θάλασσα και τη φύση. Ένα μέρος που υποτίθεται ότι είναι προστατευμένο. Υποτίθεται πάντα. Γιατί όσο πιο προστατευμένο, τόσο πιο απροστάτευτο είναι.
Συνέβη, όπως μαθαίνουμε από την κ. Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου, στο Σχοινιά Αττικής όπου εντοπίστηκε σκοτωμένη μια αλεπού πάνω σε ένα δέντρο. Το ζώο είχαν σκοτώσει με όπλο, του είχαν κόψει την ουρά και το είχαν κρεμάσει στο δέντρο. Και δεν έφτανε αυτή η αγριότητα αλλά του είχαν φορέσει και μια μάσκα θάλασσας.
Η κ. Καραγιαννίδου έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, όπου της είπαν ότι είχε ενημερωθεί ο εισαγγελέας και ο αρμόδιος φορέας.
Θα παρακαλούσαμε να κοινοποιήσουμε όλοι το περιστατικό για να γίνει γνωστό. Και να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Να τηλεφωνήσουμε ή στείλουμε μέιλ στους υπεύθυνους φορείς και ό,τι άλλο φυσικά μπορεί ο καθένας.
Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Δήμητρα 23 Ιουλίου, 2021 - 10:44 πμ

Αίσχος!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο