Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν, εμβολίασαν και τσιπάρησαν 45 σκύλους στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στο Σιδηρόκαστρο βρέθηκαν το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου 2018 οι κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) προκειμένου να προφέρουν για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες τους σε αδέσποτα ζώα που έχουν άμεση ανάγκη κτηνιατρικής φροντίδας. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους στο Facebook:

“Δεύτερη φορά που επισκεπτόμαστε τον Δήμο Σιντικής Σερρών, μετά την περσινή αποστολή στη Ροδόπολη. Αυτή τη φορά μας κάλεσαν στο Σιδηρόκαστρο στις 01-02/09, όπου στειρώσαμε, εμβολιάσαμε και σημάναμε ηλεκτρονικά 45 σκύλους.

Η ομάδα ήταν οι: Σαπανίδου Βίκυ, Κυριακίδου Αδαμαντία, Τρικούπη Γεωργία, Τομπουλίδου Ελένη, Μαζαράκη Νικολέττα, Ελευθεριάδου Ειρήνη, Παπανικολάου Γεωργία, Πετρίδης Βασίλης, Καραντάκωφ Ιορδάνης, Γούναρη Αφροδίτη, Μπίσκας Πέτρος και οι φοιτήτριες Γιαννή Μελίνα και Οικονόμου Αμαλία.

Αρχηγός αποστολής ήταν ο Μακαρονάς Αλέξανδρος. Την ομάδα βοήθησε και ο συνάδελφος Φρέσας Στέλιος. Ευχαριστούμε πολύ τον αντιδήμαρχο κ. Γεωργιάδη Άνθιμο και το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοσίντικες» για την άριστη συνεργασία και φιλοξενία, καθώς και όποιον άλλον συνέβαλε στην πραγματοποίηση της αποστολής”.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, η ίδρυση του οποίου αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Για να μάθετε περισσότερα για την Ε.Δ.Κ.Ε. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edke.gr.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο