Λαμία: Απεγκλωβίστηκε ο σκύλος που παγιδεύτηκε 3 μέρες σε τσιμενταύλακα και κινδύνευε η ζωή του

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τρεις ημέρες έμεινε παγιδευμένος σε τσιμενταύλακα ένας γλυκύτατος σκυλάκος στο Αμούρι Λαμίας. Ο σκύλος σώθηκε χάρη στην αγάπη του αφεντικού του που δεν σταμάτησε να τον αναζητεί αλλά και σε έναν πυροσβέστη. Ο πυροσβέστης είχε τελειώσει τη βάρδια του και έσπευσε να βοηθήσει.
Το συμπαθέστατο τετράποδο είχε χαθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες. Ο κηδεμόνας του, ο Γιώργος Αλαμπάνος, που είναι και αυτός πυροσβέστης, δε σταμάτησε να το αναζητεί χωρίς όμως αποτέλεσμα. Γύρω στις 7 το πρωί σε ένα τσιμενταύλακα, που τροφοδοτεί νερό τις καλλιέργειες, άκουσε τις απελπισμένες φωνές του ζώου, που φαινόταν ότι ήταν εξαντλημένο και κινδύνευε η ζωή του.
Ειδοποίησε το συνάδελφό του Δημήτρη Πάνου, που μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία το. Εκείνος, πριν επιστρέψει στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό κατάφερε να απεγκλωβίσει τον σκύλο.
Ο τετράποδος φίλος, αν και ταλαιπωρημένος, δεν έκρυψε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που τον έσωσαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εξέταση από τον κτηνίατρο έδειξε μόνο ένα μικρό τραύμα στο λαιμό που δε θα αργήσει να αποκατασταθεί.

LamiaReport.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο