Ηλιούπολη: Βρήκαν ανάπηρη αλεπουδίτσα, χωμένη κάτω από αυτοκίνητα- Την ανέλαβε η ΑΝΙΜΑ

από Μυρτώ Τζώρτζου
Πολλά από τα περιστατικά της ΑΝΙΜΑ -Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, όπως ξέρουμε, έχουν να κάνουν με αλεπουδάκια που συχνά πέφτουν θύματα τροχαίου.  Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις αδέσποτες γάτες και τα σκυλιά.
Ένα τέτοιο περιστατικό είναι και αυτό που αναφέρει η Ζωοφιλική Ένωσης Ηλιούπολης ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION και πρόκειται για μια άτυχη αλεπουδίτσα.
Την αλεπουδίτσα εντόπισαν κάποιοι άνθρωποι στο δρόμο, χωμένη κάτω από αυτοκίνητα στα Αστυνομικά της Ηλιούπολης. Οι εθελοντές του Σωματείου ειδοποιήθηκαν για το συμβάν και έτρεξαν στο σημείο που ήταν το ζώο. Η αλεπουδίτσα δυστυχώς ήταν παράλυτη. Επικοινώνησαν με την ΑΝΙΜΑ (Σύλλογος Προστασίας και περίθαλψης της Άγριας Ζωής) ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής όπου πήγε και πήρε για περίθαλψη την αλεπού. Θα υπάρξει ενημέρωση για την κατάστασή της.
Η ΑΝΙΜΑ βοηθάει και κρατάει ζωντανή την άγρια ζωή. Και έχει ανάγκη την οικονομική στήριξη όλων μας. Τα έξοδα για όλα αυτά που κάνουν είναι πάρα πολλά, καθώς τα περιστατικά ατελείωτα.
Εμείς θα πούμε αυτό που λέμε πάντα: Βοηθάμε τους εθελοντές για να σώζουν ζώα. ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:
Στην ΑΝΙΜΑ βρίσκονται τα δύο τσακάλια που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο- Το ένα είναι σε λήθαργο – Petpet.news
Άλλο ένα αλεπουδάκι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και βρίσκεται στην ΑΝΙΜΑ – Petpet.news
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το κουναβάκι που βρέθηκε καμένο στις φωτιές στις Αφίδνες- Το ανέλαβε η ΑΝΙΜΑ – Petpet.news
Ασφαλές είναι πλέον στα χέρια της ΑΝΙΜΑ το κουνάβι που βρέθηκε κάτω από αυτοκίνητο στα Πετράλωνα – Petpet.news
Βρήκαν στη Λάρισα πουλί μπούφο, προστατευόμενο είδος, γεμάτο σκάγια- Βρίσκεται για περίθαλψη στην ΑΝΙΜΑ – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο