Λιτόχωρο: Παντρεύτηκαν και έβαλαν στο γάμο τους κουμπαρά να μαζευτούν χρήματα για τα αδέσποτα της περιοχής

από Μυρτώ Τζώρτζου

Για ένα γάμο που …σκέφτηκε και τα αδεσποτάκια μαθαίνουμε από τη φιλοζωική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”, κάτι πραγματικά που είναι πρωτότυπο και μοναδικό.

Πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκαν στην Πλάκα Λιτοχώρου ο James Michael Collins, από την Ιρλανδία, και η Ελένη Κούλιου, από τη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα φιλόζωο σκέφτηκε κάτι πραγματικά υπέροχο. Να βάλει έναν κουμπαρά από το σωματείο της περιοχής για να βοηθήσουν όσο μπορούν και αυτοί τα αδέσποτα ζώα.

Οι εθελοντές του Περίτας, οι οποίοι κάνουν σπουδαίο έργο σε μια πολύ δύσκολη περιοχή με αμέτρητα αδέσποτα ζώα, αναφέρουν:

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιο ζευγάρι κάνει μία τέτοια κίνηση, για αυτό και όταν επικοινωνήσαν μαζί μας, εκπλαγήκαμε ευχάριστα με την πρότασή τους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή τη μεγάλη βοήθεια καθώς μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό όπου μας ήταν απαραίτητο, αφού οι ανάγκες για τα αδέσποτα ζώα δεν σταματάνε καθημερινά.
Ελένη – James να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!»
Και εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στο ζευγάρι να έχει μια υπέροχη και ευτυχισμένη ζωή. Μακάρι τέτοιες πράξεις να βρουν μιμητές. Γιατί μικρές απλές πράξεις που μπορούμε να κάνουμε είναι τεράστια βοήθεια για τα αδέσποτα ζώα που δίνουν καθημερινά τη δύσκολη μάχη της επιβίωσης στους δρόμους της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο