Μαρούσι: Μια ψυχούλα βρέθηκε χτυπημένη στο δρόμο- Ένα σπίτι ψάχνουμε γιατί επανεντάσσεται και δεν θα τα καταφέρει μόνη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα μικρό πλασματάκι βρέθηκε μόνο του και χτυπημένο σε δρόμο στο Μαρούσι. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες ανάγκες. Βρέθηκε με μικρό λουράκι χρώματος πορτοκαλί και, όπως φαίνεται, πρόκειται για εγκατάλειψη.

Δυστυχώς οι άνθρωπο που το περιέθαλψαν, παρά τις εκκλήσεις για να βρεθεί ένα σπίτι για το μικρό, δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι η μικρούλα, πρόκειται για θηλυκό σκυλάκι, τις επόμενες μέρες θα επανενταχθεί από το δήμο. Όμως γνωρίζουμε όλοι καλά τι θα πει επανένταξη. Και ειδικά σε ένα μικρό ζώο που δεν γνωρίζει τους κινρύνους και δεν θα ξέρει να τους αντιμετωπίσει.

Κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας μια έκκληση σε κάποιον που θέλει να πάρει ένα ζωάκι, να πάρει τη μικρούλα αυτή. Το σημείο που θα επανενταχθεί είναι επικίνδυνο. Θα είναι μόνη της και αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο. Και, όπως αναφέρουν και οι άνθρωποι που το βρήκαν, δν γνωρίζει από δρόμους και από τους κινδύνους της αδέσποτης ζωής.

🧡Πρόκειται για μια κούκλα.🧡 Το βλέπετε άλλωστε και στις φωτογραφίες. Μια καλόκαρδη και φιλική κούκλα που θα σας κλέψει την καρδιά και θα γίνει η τέλεια συντροφιά.

Όποιος θέλει να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του στο πλασματάκι αυτό και να του δώσει μαι δεύτερη ευκαιρία ας καλέσει στο 📞☎ 6907096032. Η μικρούλα σας περιμένει.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο