Μια ψυχούλα που βρέθηκε άρρωστη και έχασε το ματάκι της βγαίνει πάλι στο δρόμο- Ένα σπίτι για αυτή;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Θέλουμε να σας μιλήσουμε για την πειρατίνα Αλίκη. Μια πανέμορφη μικρή ασπρόμαυρη γατούλα που πέρασε δύσκολα τους πρώτους μήνες της ζωής της αλλά τώρα είναι καλά και ψάχνει ανθρώπους που θα την αγαπήσουν.
Η Αλίκη βρέθηκε στο δρόμο ταλαιπωρημένη, σε άσχημη κατάσταση. Πάλεψε πολύ και κατάφερε να επιβιώσει. Όμως το ένα της ματάκι δεν μπορούσε να σωθεί. Και αφαιρέθηκε.
Σιγά το πράγμα. Είναι τόσο όμορφη που το τελευταίο πράγμα που κοιτάς είναι το ματάκι που λείπει. Η μικρούλα είναι περίπου 5 μηνών. Πανέξυπνη, τρυφερή, αγαπησιάρα, παιχνιδιάρα, ένα γατουλίνι που όποιος το πάρει θα το λατρέψει. Πεθαίνει για αγκαλιές και είναι έτοιμη να σου δώσει ατελείωτη αγάπη. Δείτε στις φωτογραφίες πόσο αξιολάτρευτο πλάσμα είναι!
Όμως η υιοθεσία της επείγει. Αν δεν βρεθεί κάποιο σπίτι, θα βγει και πάλι στο δρόμο. Πραγματικά είναι κρίμα για αυτή. Είναι ένα πλάσμα για σπίτι-και μόνο. Στο δρόμο θα έχει ξανά δύσκολη ζωή.
Αν κάποιος θέλει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, να το κάνει. Να ανοίξει το σπίτι του για αυτή. Να τη σώσει από το δρόμο. Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας και όλα τα νόμιμα.
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει inbox Ioanna Petropoulou ή μήνυμα viber 694289608.
Ας κάνουμε κάτι για τη γλυκιά Αλίκη!  Περιοχή Κολωνός, Αθήνα!

👁‍🗨Δείτε το πανέμορφο αυτό πλάσμα 

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Αλέξανδρος 22 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:53 μμ

Η Αλίκη ιοθετηθηκε?.είναι διαθέσιμη?

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 28 Φεβρουαρίου, 2022 - 5:48 πμ

Έχουμε ζητήσει από τους εθελοντές να μας ενημερώνουν για την εξέλιξη ενός ζώου ώστε να κάνουμε update. Στην περίπτωση της Αλίκης δεν έχουμε κάτι νεότερο. Μιλήστε όμως με την κυρία Ιωάννα Πετροπούλου. 694289608 Αν έχετε viber, στείλτε της μήνυμα.

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο