Μια σταλίτσα η Φίφη πετάχτηκε στο δρόμο με τα αδερφάκια της- Ας της βρούμε ένα σπίτι γιατί είναι πλέον μόνη

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η γλυκιά Φίφη ήταν ένα άτυχο νεογέννητο γατάκι που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες πεταμένο στο δρόμο, σε μια γειτονιά στην Αθήνα, μαζί με τα δύο του αδερφάκια.
Το να ζήσουν χωρίς μανούλα στο δρόμο νεογέννητα πλασματάκια είναι σχεδόν αδύνατον. Το γνωρίζουμε όσοι ασχολούμαστε με τα αδέσποτα. Δυστυχώς το ένα από τα αδερφάκια της Φίφης είχε αυτή τη μοίρα, δεν τα κατάφερε. Είναι πραγματικά πολύ θλιβερό και άδικο να φεύγει έτσι ένα πλασματάκι που μόλις γεννιέται. Χωρίς καμία ευκαιρία να ζήσει.
Την ευκαιρία σε αυτά τα πλάσματα τη δίνουμε εμείς. Και αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Έτσι το δεύτερο αδερφάκι της μικρούλας τα κατάφερε. Βρήκε σπίτι και σώθηκε. Του δόθηκε αυτή η ευκαιρία.
Η Φίφη όμως; Έμεινε μόνη και λυπημένη. Θέλει και αυτή να ζήσει σε σπίτι και να χαρεί όπως όλα τα ζωάκια που βρίσκουν τον άνθρωπό τους.
Είναι απίστευτα όμορφη, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες. Και με φωτογένεια σαν πραγματικό μοντέλο. Ζωηρούλα, παιχνιδιάρα, μόλις 5-6 εβδομάδων. Ένα υπέροχο γατομωράκι. 
Στο ένα της ματάκι, που έχει κάποιο πρόβλημα, γίνεται εντατική θεραπεία από εξειδικευμένη κτηνίατρο. Όπως όμως γνωρίζουμε, πολλά γατάκια τα βρίσκουμε με προβλήματα στα ματάκια. Που κάποιες φορές δεν γίνονται καλά. Έτσι και το ματάκι της Φίφης. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μπορέσει να γίνει καλά. Για αυτό πρέπει να της βρούμε σπίτι ώστε να ζήσει προστατευμένη.
Η μικρούλα Φίφη είναι υπέροχη. Τρώει ξηρά τροφή και έχει μάθει να πηγαίνει στην άμμο της. Τα ιατρικά της έξοδα είναι καλυμμένα καθώς και η στείρωση και τα πρώτα εμβόλια.
Μην την αφήσουμε στο δρόμο. Είναι ένα καλόκαρδο πλάσμα που δεν είναι για έξω. Αν κάποιος θελήσει να την πάρει και την αγαπήσει, να ξέρει ότι θα έχει σώσει μια υπέροχη αθώα ψυχούλα. Για τη Φίφη στείλτε μήνυμα εδώ: Mary Tsouloufa

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο