Μπραχάμι, Άγιος Δημήτριος: Βοηθήστε να βρούμε τη γατούλα αυτή που χάθηκε από σπίτι- Δεν ξέρει από δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Γίνεται έκκληση να βρεθεί μια γατούλα που δόθηκε πριν από λίγες μέρες για υιοθεσία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι και χάθηκε. Η ιστορία έχει ως εξής:

Στις 15 Ιουλίου δόθηκε για υιοθεσία θηλυκή γάτα περίπου 10 μηνών. Μετά από μια μέρα την έχασαν κοντά στην οδό Αγίου Αθανασίου 35 καθώς πήδηξε από το δεύτερο όροφο. Την είδαν να τρέχει και ελπίζουμε να μην έχει χτυπήσει.

Δυστυχώς το ζώο δεν γνωρίζει ούτε από αυτοκίνητα ούτε από δρόμους. Έμενε σε λοφάκι στη Νέα Πεντέλη. Σαν χαρακτήρας χρειάζεται λίγο χρόνο για να εμπιστευτεί τους ανθρώπους, δεν είναι ούτε πολύ κοινωνική αλλά ούτε φοβική.

Όμως στην παρούσα φάση σίγουρα θα είναι σε κατάσταση σοκ και κρυμμένη, εάν βέβαια ζει ακόμα.

Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη με κομμένο το ένα αυτάκι. Είναι μικρόσωμη, λίγο φουντωτή, πανέμορφη και τα χρώματά της είναι λευκό με σομόν και λίγο γκρι.

Οι άνθρωποι που την ψάχνουν κάνουν έκκληση να βοηθήσει όποιος μπορεί για να βρεθεί διότι δε θα τα καταφέρει σε ένα μέρος που δε γνωρίζει και με κίνηση. Παρακαλούν θερμά αν τυχόν τη βρείτε, να την κρατήσετε, μέχρι να φτάσουν στο σημείο. Θα δοθεί αμοιβή 100 ευρώ.

Επίσης εάν κάποιος τη βρει και θέλει να την κρατήσει, σας παρακαλούν να τους ενημερώσετε, ώστε να σταματήσουν η αγωνία και η αναζήτηση.

☎ Τηλέφωνο επικοινωνίας Καρίτα 6976 115555

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο