Ναταλία Γερμανού: Τι απάντησε σε κάποιον που τη μάλωσε για τον τρόπο που μιλάει στα ζώα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Ναταλία Γερμανού, εκτός από πολύ καλή παρουσιάστρια, είναι και υπέροχος χαρακτήρας. Ένας γλυκός και ευγενικός άνθρωπος. Και φιλόζωη, μην το ξεχνάμε αυτό. Μιλάει συνέχεια για τα ζώα, τα δικαιώματά τους, τα βάζει με όποιον τους κάνει κακό και κάνει πράγματα για αυτά. Και ούτε μασάει τα λόγια της. Μέσα μάλιστα από την εκπομπή της Καλύτερα δε Γίνεται, που προβάλλεται στον Alpha, έχει δημιουργήσει και μια ενότητα, τη Loveaway, στην οποία αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια εμφανίζονται στο πλατό της εκπομπής με σκοπό την υιοθεσία τους. Συχνά δε καλεί μέλη φιλοζωικών οργανώσεων.

Έχει και αυτή, όπως όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης, ακούσει διάφορα. Και φυσικά πολλές κακεντρέχειες, άσχημα σχόλια και πολλά άλλα. Κάτι τέτοιο συνέβη και αυτές τις μέρες όταν ένας κύριος τη μάλωσε, κατά κάποιον τρόπο, για τον τρόπο που μιλάει στα ζώα όταν τα έχει στην εκπομπή. Ναι, συνέβη και αυτό.

Ο κύριος αυτός της έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Απλά ότι δεν έχετε ή δεν κάνατε παιδιά και ψάχνετε κάτι να είναι παρόμοιο στα ζώα, δεν θα μας τρελαίνετε όλους. Αν θέλετε να μιλάτε στα ζώα ή να συμπεριφέρεστε σαν είναι άνθρωποι, κάντε το στην προσωπική σας ζωή, οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα. Κι αν έχετε αντίρρηση, επικοινωνήστε μαζί μου αν θέλετε».

Πέρα από το προσβλητικό της ανάρτησης αυτής περί παιδιών, το οποίο δεν θα του κάνουμε τη χάρη να σχολιάσουμε, είναι και απορίας άξιο ποιο είναι το πρόβλημά του ακριβώς με το πώς η παρουσιάστρια μιλάει στα ζώα. Τι τον θίγει ακριβώς;

Όπως και να έχει, το σχόλιο ήταν αυτό. Η Ναταλία φυσικά δεν το άφησε έτσι και απάντησε. Δείτε την απάντησή της:

Εντωμεταξύ, σήμερα στο Facebook ένας κύριος με μάλωσε που μιλάω τρυφερά στα σκυλιά που βγάζω στην εκπομπή. Και του απάντησα αυτό: “Γιατί δεν βλέπετε κάποια άλλη εκπομπή που μιλάει στους ανθρώπους σαν να είναι ζώα; Αντίο σας”.

Δεν μπορείς να μην το δεις αστείο όλο αυτό. Και να γελάσεις με πράγματα που πειράζουν ανθρώπους. Αλλά το πιο αστείο είναι ότι θέλει να τον πάρει και τηλέφωνο να μιλήσουν για το θέμα αυτό.😸

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 

Και η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού:

Natalia Germanou (@nataliagermanou) / Twitter

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο