Χαλκίδα: O υπέροχος σκυλάκος Γιούρι ζει 3 χρόνια σε πανσιόν και ψάχνει σπίτι- Ας τον βγάλουμε από εκεί μέσα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πανέμορφο σκυλάκι, που σίγουρα έχει και από σέττερ, ψάχνει εδώ και τρία χρόνια σπίτι. Όμως το τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει για αυτό. Είναι ο Γιούρι από τη Χαλκίδα. Όταν θα δείτε τις πιο κάτω φωτογραφίες του, θα σας κάνει εντύπωση πώς δεν έχει υιοθετηθεί. Είναι ατυχούλης. Πολλά ζώα, σαν τον Γιούρι, υπέροχοι χαρακτήρες και πανέμορφα, δεν βρίσκουν σπίτι.

Η ιστορία του στενάχωρη. Ζούσε κουταβάκι σε καταυλισμό. Εθελοντές τον πήραν από εκεί. Ήταν, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, 18 Μαΐου 2018. Ήταν χτυπημένος στα πόδια. Δεν ήξερε από χάδια. Δεν ήξερε από αγκαλιές. Δεν είχε ζήσει τίποτα τέτοιο.

Πήγε σε γιατρό και αφού εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε, φιλοξενήθηκε από έναν κύριο στην Αθήνα. Η φιλοξενία τελείωσε και ο Γιούρι δεν είχε πού να πάει. Πώς να τον άφηναν στο δρόμο; Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να επιβιώσει.

Η λύση ήταν μία. Να πάει σε πανσιόν. Και να γίνουν προσπάθειες να βρει σπίτι. Όσες όμως προσπάθειες και αν έγιναν, δεν βρήκε κάποιον άνθρωπο να του ανοίξει το σπίτι του και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Και πλέον συμπληρώνει 3 χρόνια στην πανσιόν. Περιμένοντας ακόμα. Δεν είναι κρίμα ένα τόσο υπέροχο ζώο να είναι στα αζήτητα;

Ο Γιούρι είναι το τέλειο ζωάκι για σπίτι. Είναι 3 ετών και 29 κιλάκια! Υγιέστατος, με πλήρη αιματολογικό έλεγχο, στειρωμένος, εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος!

Εκπληκτικός χαρακτήρας! Ιδανικός για οικογένεια με παιδιά ή και άλλα ζώα!

Αν κάποιος θέλει να του χαρίσει μια όμορφη ζωούλα, μακριά από το καταφύγιο, ας επικοινωνήσει με την κυρία Μαρία Βαζούρα

ή ας στείλει μήνυμα σε εμάς. Ο Γιούρι περιμένει.

Όταν βρέθηκε:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο