Ο Λαζαράκος, χάρη στους εθελοντές, περπάτησε και ψάχνει σπίτι: Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και είπαν ότι θα μείνει ανάπηρος

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πολύ ταλαιπωρημένο ζωάκι που εξελίχθηκε σε μεγάλο μαχητή ψάχνει σπίτι. Είναι ο Λαζαράκος. Για τον Λαζαράκο έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν.

Βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη. Σερνόταν στο δρόμο. Τον βρήκε μια κοπέλα και τον πήγε στο κτηνιατρείο που συνεργάζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ήταν περίπου 4 μηνών κουταβάκι. Είχε παραλύσει στα πίσω του άκρα, είχε χάσει το αριστερό του μάτι και είχε σπάσει το σαγόνι του. Η πρώτη εικόνα, αφού έγιναν οι εξετάσεις, ήταν ότι δεν θα περπατούσε ξανά. Ότι θα έμενε ανάπηρος.

Όμως στάθηκε τυχερός γιατί ο John Lazar John Lazar και η Ζεστή Αγκαλιά Ζεστή Αγκαλιά ενδιαφέρθηκαν για αυτόν. Παρέχουν άλλωστε φροντίδα σε πολλά παραπληγικά ζωάκια και έχουν σώσει κατά καιρούς επίσης πολλά που ήταν καταδικασμένα. Έτσι πήραν την απόφαση να αναλάβουν και τον Λάζαρο.

Η προσπάθειά τους τεράστια. Μέσα σε 20 μέρες έγιναν θαύματα καθώς ο σκύλος κατάφερε κατά κάποιον τρόπο να περπατάει. Φυσικά τα πράγματα δεν ήταν απλά για ένα ζώο που το είχαν καταδικάσει ότι θα μείνει ανάπηρο. Όλο αυτό το διάστημα χρειάστηκαν πολλά. Από φυσιοθεραπείες μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Η Ζεστή Αγκαλιά έκανε τα πάντα για αυτόν. Ήταν όλη την ώρα δίπλα του και πάλευε για αυτόν. Ο Λάζαρος εξελίχθηκε σε μεγάλο μαχητή. Η όρεξή του για ζωή ήταν μεγάλη.

Και τα κατάφερε. Περπάτησε. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Χάρη στην αγάπη και την κατάλληλη φροντίδα που πήρε από τους ανθρώπους που είχε δίπλα του. Σε όλες τις περιπτώσεις σε αυτό το ζώο θα είχε γίνει ευθανασία. Όμως όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Και στον Λάζαρο δόθηκε.

Ένα τέτοιο υπέροχο ζώο, ένας τέτοιος μαχητής αξίζει να βρει ένα σπίτι. Να βρει έναν άνθρωπο τον βγάλει από το κλουβί του καταφυγίου όπου ζει.

Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας γλύκας, όπως βλέπετε, 25 κιλά και μόλις 11 μηνών. Επίσης λατρεύει τα ζωάκια και τους ανθρώπους.

Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του για αυτόν και να τον αγαπήσει, να μην το σκεφτεί. Ας στείλει μήνυμα εδώ 👉 Ζεστή Αγκαλιά

ή εδώ 👉 John Lazar 

ή σε εμάς εδώ στο site  myrto1@hotmail.com  petpetmag@gmail.com ή εδώ μέσεντζερ Petpet – Το καλύτερο τετράποδο site | Facebook

Ο Λαζαράκος περιμένει.

Ο υπέροχος μαχητής Λάζαρος σήμερα

Δείτε ΕΔΩ αυτό το υπέροχο πλάσμα όταν το βρήκαν

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο