Νάξος: Βρέθηκε χτυπημένος με συντριπτικό κάταγμα στο μηριαίο- Έκκληση να βρεθούν τα 1500 ευρώ να γίνει το χειρουργείο να απαλλαχθεί από τους πόνους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Νάξος. Ένα αυτοκίνητο που πέρασε και σακάτεψε ένα ηλικιωμένο σκυλάκι. Και που κλασικά έφυγε χωρίς να δει τι άφησε πίσω του. Μια φιλοζωική που έχει αναλάβει αμέτρητα περιστατικά και που αναλαμβάνει ακόμα ένα. Τον σκυλάκο αυτόν. Που δυστυχώς έχει συντριπτικό κάταγμα στο μηριαίο και χρειάζεται άμεση επέμβαση. Που σφαδάζει από τους πόνους. Που πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για να μπει άμεσα σε χειρουργείο. Για άλλη μια φορά ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να είναι ένας και μόνο: «Εθελοντές σε απελπισία».

Οι εθελοντές της Φιλοζωική Νάξου – Naxos Animal Welfare Society αντιμετωπίζουν καθημερινά αμέτρητα περιστατικά. Και όχι μόνο περιστατικά που έχουν να κάνουν με αδέσποτα αλλά και με ζώα κτηνοτροφίας. Πολλές και οι κακοποιήσεις των ζώων κτηνοτροφίας στα νησιά. Δυστυχώς είναι κάτι γνωστό. Μεγάλος ο αγώνας των φιλοζωικών στα νησιά. Μεγάλος και άνισος. Από πού να το πρωτοπιάσεις. Η Φιλοζωική Νάξου έχει δώσει αγώνα για πάρα πολλά θέματα. Έχει δώσει και πολλά χρήματα για να βοηθήσει και να σώσει ζώα, είτε κακοποιημένα είτε χτυπημένα είτε άρρωστα.

Ο άτυχος σκυλάκος Negrito που βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν χτυπήθηκε άσχημα από αυτοκίνητο, λίγο έξω από το χωριό Γλινάδο προς Τρίποδες Νάξου. Τον βρήκαν χτυπημένο, μέσα σε φριχτούς πόνους, στην άκρη του δρόμου. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε το συντριπτικό κάταγμα στο μηριαίο.

Το ποσό για το χειρουργείο είναι πολύ μεγάλο. Μιλάμε για 1500 ευρώ. Δεν υπάρχει όμως αυτό το ποσό. Πώς να υπάρχει άλλωστε με τόσα περιστατικά; Πώς να το έχουν οι εθελοντές; Αφού η μόνη τους βοήθεια είμαστε εμείς.

Πρέπει όμως να μαζευτεί άμεσα για να γίνει το χειρουργείο. Ο σκύλος έχει αφόρητους πόνους και δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Οι άνθρωποι της φιλοζωικής κάνουν έκκληση να βοηθήσουμε όλοι. Από λίγα, ελάχιστα, ευρώ ο καθένας να μαζέψουμε το ποσό.

Διαφορετικά δεν θα ξεκινήσει το χειρουργείο. Και το ζωάκι θα αναγκαστούν να το «ξεκουράσουν» καθώς δεν αντέχει από τους πόνους. Μην αφήσουμε αυτό να συμβεί. Να τους βοηθήσουμε να συγκεντρώσουν το ποσό. Όσα μπορεί ο καθένας.

Φιλοζωική Νάξου Φιλοζωική Νάξου – Naxos Animal Welfare Society

Τράπεζα Πειραιώς, Αρ. Λογαριασμού 5705-029040-445

IBAN GR5901727050005705029040445

BIC/SWIFT-Code: PIRBGRAAXXX

paypal: naxos.naws@gmail.com  👉  Θυμηθείτε να γράψετε Negrito στην κατάθεσή σας!!!

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο