Ο Αυστραλός μέσω facebook ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα για την αδέσποτη σκυλίτσα που βρήκε στην Κέρκυρα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αίσιο τέλος έχει η ιστορία του Αυστραλού Jacob Welsh, ο οποίος παραθέριζε στην Κέρκυρα και θέλησε να υιοθετήσει μια σκυλίτσα αδέσποτη. Για το λόγο μάλιστα αυτόν είχε δημιουργήσει και μια σελίδα στο διαδίκτυο όπου ζητούσε βοήθεια εντός και εκτός Ελλάδας. Ο Jacob ευχαριστώντας τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκρισή του λέει ότι όχι μόνο συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειαζόταν αλλά βρέθηκε και σπίτι στη Βρετανία για την υπέροχη σκυλίτσα που την έχει ονομάσει Chance.

“Έχω κάποια ευχάριστα νέα να μοιραστώ μαζί σας. Η αδέσποτη σκυλίτσα Chance που έκλεψε καρδιές σε όλον τον κόσμο τα κατάφερε. Αυτή ήταν βέβαια μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Η Chance βρήκε ένα υπέροχο σπίτι στην Αγγλία, μια υπέροχη οικογένεια που θα την υιοθετήσει. Οι άνθρωποι αυτοί πρόσφατα έχασαν το σκυλάκι τους, ένα λαμπραντόρ, και θα ήθελαν να πάρουν την αδέσποτη Chance.

Στην Αυστραλία το ταξίδι θα ήταν πολύ δύσκολο και πολύ χρονοβόρο. Για τη Βρετανία θα χρειαστεί απλά η σκυλίτσα να περιμένει 3 με 4 εβδομάδες πριν ξεκινήσει τη νέα της ζωή. Έτσι πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην την πάρω στην Αυστραλία και να της κάνω πιο εύκολη τη ζωή. Η Chance δεν θα ξαναπεράσει βράδυ στους δρόμους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα χρήματα που έχουν περισσέψει, καθώς το ταξίδι στη Βρετανία είναι πιο οικονομικό, θα σας επιστραφούν τις επόμενες μέρες.

Αν θέλετε μπορείτε να τα δωρίσετε σε κάποια άλλη φιλοζωική οργάνωση, όπως τις CARE Corfu και Corfu Animal Welfare (The Ark). Θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για τη γενναιοδωρία σας και την εμπιστοσύνη σας. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ότι υπάρχουν τόσο αφοσιωμένοι άνθρωποι στα ζώα. Και όταν η Chance φτάσει στο νέο της σπίτι, θα δημοσιεύσω και ένα βίντεο από το νέο της σπίτι”.

37f36e4f00000578-3775206-image-m-22_1473118669415 37f36e4b00000578-0-image-a-12_1473118229342 hqdefault

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο