Ο φιλοζωικός σύλλογος “Φίλοι Καρδιάς” κατάφερε και έπιασε τον άρρωστο σκύλο-φάντασμα στα Καμένα Βούρλα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μετά από αρκετούς μήνες και πολλές προσπάθειες ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Καμένων Βούρλων- Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου “Φίλοι Καρδιάς” https://www.facebook.com/filoikardias.gr/ μαζί με εκπαιδευτή κατάφεραν να πιάσουν το φοβικό και άρρωστο σκυλάκι, τον Φάντομ, που περιφερόταν κυριολεκτικά σαν φάντασμα στα Καμένα Βούρλα, χωρίς κανένας από τους υπεύθυνους του Δήμου να έχει κάνει τίποτα για αυτό.

Ο Φάντομ οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο για να αντιμετωπιστεί η σοβαρή κατάστασή του.

Δείτε την ανάρτηση του φιλοζωικού συλλόγου “Φίλοι Καρδιάς” στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/filoikardias.gr/.

“Αυτός είναι ο Φάντομ των Καμένων Βούρλων. Είναι ένα φοβικό πλάσμα το οποίο κυκλοφορούσε μόνο το βράδυ. Σήμερα πιάστηκε με τη βοήθεια του εκπαιδευτή μας και πήγε στο γιατρό για να προχωρήσει σε εξετάσεις.

Ο Φάντομ θα χρειαστεί να ακουλουθήσει θεραπεία λεϊσμάνιας και ψώρας καθώς και ειδική διατροφή..

Ζητάμε οικονομική βοήθεια για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό το σοβαρό περιστατικό. Ο λογαριασμός του συλλόγου είναι :

Εθνική Τράπεζα

391/001789-28 Φίλοι Καρδιάς. IBAN :GR 06 0110 3910 0000 3910 0178 928.

Όσοι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν στο κόστος της θεραπείας του Φάντομ θα θέλαμε να στείλουν και ένα μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου.” https://www.facebook.com/filoikardias.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο