Ο μικρός Αγησίλαος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε ανάπηρος- Υπάρχει κάποιο σπίτι για αυτόν γιατί ζει μόνιμα σε κλουβί;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Αγησίλαος είναι ένας μικρός γατούλης που η ζωή του ξεκίνησε άσχημα. Γεννήθηκε αδέσποτος στο δρόμο και είχε την τύχη που έχουν αμέτρητα ζωάκια του δρόμου καθημερινά. Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον άφησε ανάπηρο στα δύο πίσω ποδαράκια του.

Όταν συνέβη αυτό ο Αγησίλαος ήταν μόλις 2,5 μηνών, μια σταλίτσα πλασματάκι. Μέσα στην ατυχία του όμως στάθηκε τυχερός γιατί τον βρήκαν κάποιοι και τον μετέφεραν σε κλινική. Ο γιατρός είπε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει. Τα δύο πίσω ποδαράκια του είναι πλέον ανάπηρα. Δυστυχώς δεν ελέγχει την τουαλέτα του. Θα πρέπει να αδειάζει η ουροδόχος κύστη και όλα τα σχετικά που χρειάζεται ένα τέτοιο ζωάκι.

Τρεις μήνες μετά το ατύχημα ο γατούλης με τα υπέροχα χαρακτηριστικά μάτια που σε κοιτάνε γεμάτα απορία ψάχνει σπίτι να βγει από το κλουβί. Γιατί ζει μόνιμα σε κλουβί. Και η ζωή του είναι όλη εκεί μέσα. Είναι κρίμα για αυτόν. Μοιάζει με κατάδικος. Είναι και ανάπηρος.

Ο Αγησίλαος έχει απίστευτη όρεξη για ζωή και παιχνίδια και ας μην μπορεί να περπατήσει. Είναι ένα υπέροχο γατάκι που ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία. Ένα σπίτι να ζήσει ευτυχισμένος και προστατευμένος. Να φύγει από το ψυχρό κλουβί που τον στρεσάρει ακόμα περισσότερο.

Είναι πλέον 5,5 περίπου μηνών, αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και η φιλοζωική SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης Πεύκης | Facebook θα κάνει δώρο το κόστος της στείρωσής του σε λίγους μήνες!

Υπάρχει κάποιος που θέλει να δώσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία στον Αγησίλαο που είχε την ατυχία να γεννηθεί στο δρόμο και να χτυπηθεί από αυτοκίνητο;

Αν υπάρχει, μπορεί να μιλήσει με μήνυμα με τους εθελοντές της φιλοζωικής SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης Πεύκης | Facebook.

Πόλη: ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο