Ο σκύλος που έκλεψε την παράσταση στην παγκόσμια πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς “The Crown”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πρόκειται για την πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική σειρά μέχρι σήμερα που θα την απολαύσουν οι τηλεθεατές του Netflix. Ο λόγος για τη δραματική σειρά “The Crown”, η οποία είχε αυτές τις μέρες πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί στην πλατεία Leicester του Λονδίνου. Και ενώ παρόντες ήταν όλοι οι συντελεστές της σειράς, την παράσταση έκλεψε ένα μικρόσωμο σκυλάκι ράτσας Corgi που πρόκειται να υποδυθεί το αγαπημένο κατοικίδιο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ.

To “The Crown” εστιάζει στην Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, που σαν μια 25χρονη νιόπαντρη, καλείται να χειριστεί την τρομακτική προοπτική να ηγηθεί της πιο διάσημης μοναρχίας του κόσμου, την ίδια ώρα που θα πρέπει να χτίσει και μια σχέση με τον θρυλικό Πρωθυπουργό Sir Winston Churchill. Η αγάπη της βασίλισσας για τα Corgis είναι γνωστή, για αυτό και η εμφάνιση αυτού του Corgi σκυλιού που περπάτησε στο κόκκινο χαλί τράβηξε δικαίως την προσοχή.

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Peter Morgan («The Queen», «The Last King of Scotland»), βασισμένος στο δικό του θεατρικό έργο «The Audience». Ο Morgan θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον καταξιωμένο Βρετανό σκηνοθέτη Stephen Daldry («The Reader», «The Hours», «Billy Elliot») και τον παραγωγό Andy Harries.

Πρωταγωνιστούν οι Claire Foy, Matt Smith, John Lithgow, Greg Wise, Vanessa Kirby, Jared Harris, Andy Sanderson, Michael Culkin, Nicholas Rowe, Amir Boutrous, Eileen Atkins, Harriet Walter, Jeremy Northam, Alex Jennings.

 

claireguard-large_transa7ojwnt54phcp-0lbjziyvnzncnpmtm6yahy3ua6ydw 49268779-cached cwmb-vrw8aadtoz cwmb-vrwyaa-prt cwmb-vwxeaeqiqi cwmeeyxweaav3ba cwmmlv-usaeptal cwmuyktxgaih8ph untitled nintchdbpict000279134070 nintchdbpict000279133954 e88e4075c4abf0f3744c961404d2fa53

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο