Οι δύο αυτοί άγγελοι πετάχτηκαν νεογέννητοι στα σκουπίδια- Ψάχνουν σπίτι να μη ζήσουν έξω

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα γατάκια που βλέπετε ξεκίνησαν τη ζωούλα τους με το χειρότερο τρόπο. Πετάχτηκαν μαζί με τα αδερφάκια τους, έχοντας κλειστά ακόμα τα μάτια, σε έναν κάδο σκουπιδιών. Μέσα όμως στην ατυχία τους στάθηκαν τυχερά γιατί το ένα από αυτά έκλαιγε τόσο δυνατά και έτσι τα άκουσαν και τα διέσωσαν.

Μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο. Τα δύο αδερφάκια τους δεν τα κατάφεραν. Και για αυτά όμως οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες. 100 γραμμάρια το ένα και 70 γραμμάρια το άλλο.

Οι άνθρωποι που τα βρήκαν αποφάσισαν να κάνουν τα πάντα για να τα κρατήσουν στη ζωή. Τάισμα με μπιμπερό κάθε μιάμιση ώρα, καθημερινές επισκέψεις στον κτηνίατρο για αντιβίωση και ορό και πολλή πολλή αγάπη. Αυτά είχε το πρόγραμμά τους. Και τα μικρά κέρδισαν τη μάχη. Έζησαν και έγιναν δύο πανέμορφα πλάσματα που δεν χορταίνεις να τα βλέπεις.

Τα γατάκια είναι αρσενικά, παιχνιδιάρικα, υγιέστατα πλέον, πανέξυπνα και κάνουν τα πάντα μαζί. Ένα απίστευτο τιγρο-ντουέτο που γεννήθηκε αυτό το καλοκαίρι.

Όμως η παραμονή τους στο χώρο φιλοξενίας ήταν προσωρινή και πλέον πρέπει να βρουν ένα μόνιμο σπίτι. Μετά από τόσο αγώνα είναι κρίμα να πάνε στο δρόμο.

Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει το σπίτι του για αυτά και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, να το κάνει χωρίς να το σκεφτεί. Πρόκειται για υπέροχα και αξιαγάπητα πλάσματα, τα οποία με το που τα κοιτάς φτιάχνει η διάθεσή σου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς εδώ ή να στείλετε μήνυμα στο μέιλ: ahomeforjiminandoppa@gmail.com.

Το φοβερό και τρομερό αυτό δίδυμο σας περιμένει. Ας μην τα αφήσουμε να γυρίσουν ξανά έξω. Βρίσκονται Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο