Πάει καλύτερα στην υγεία του ο σκύλος-φάντασμα των Καμένων Βούρλων που έσωσαν οι “Φίλοι Καρδιάς”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Θυμάστε το σκυλάκι που κυκλοφορούσε σαν φάντασμα, φοβικό και άρρωστο, για πολλούς μήνες στα Καμένα Βούρλα; Και που κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για αυτό; Και ευτυχώς ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Καμένων Βούρλων- Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου “Φίλοι Καρδιάς” https://www.facebook.com/filoikardias.gr/ κατάφερε με τη βοήθεια εκπαιδευτή να πιάσει;

Ο Φάντομ σήμερα, όπως ονομάστηκε, 20 περίπου μέρες μετά το πιάσιμό του πάει πολύ καλύτερα. Ξεκίνησε τις θεραπείες και βρίσκεται σε ένα χώρο για να μπορεί να βελτιωθεί η υγεία του. Σύμφωνα με τους “Φίλους Καρδιάς” ένας λόγος που βελτιώθηκε λίγο είναι επειδή είναι περιορισμένος. Πριν, φοβόταν τρομερά και κρυβόταν σε θάμνους και βάτα και τραυματιζόταν! Δεν έχει τρίχωμα να προστατευτεί και ο περιορισμός του ενδείκνυται μέχρι να μπορέσει να βγει τρίχωμα και να βελτιωθεί περισσότερο η υγεία του. Τρώει σωστά και παίρνει χάπια για να προστατεύσει τα νεφρά του και να ακολουθήσει το δεύτερο επίπεδο της θεραπείας του.

Οι Φίλοι Καρδιάς έκαναν και κάνουν τα πάντα για να το βοηθήσουν τον Φάντομ να ζήσει. Η θεραπεία είναι δύσκολη και θα χρειαστεί χρόνος. Όποιος θέλει να συμβάλει οικονομικά μπορεί να μπει στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/filoikardias.gr/ και να μιλήσει μαζί τους. Θα δει και το έργο που κάνουν σε μια πολύ εχθρική περιοχή για τα αδέσποτα.

Πώς είναι σήμερα ο Φάντομ. Το σκυλάκι είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του. 

Πώς ήταν όταν πιάστηκε. Απίστευτα εξαντλημένος και σχεδόν ετοιμοθάνατος. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο