Παίκτης του MasterChef ο 26χρονος που έβαζε το πίτμπουλ του να σκοτώνει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι υποψήφιος παίκτης του MasterChef έβαζε το σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, να σκοτώνει γατάκια στις περιοχές του Βύρωνα και της Καισαριανής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος άνθρωπος έχει ξανακάνει το ίδιο και στο παρελθόν.

Φιλοζωική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο μπράτσο, ζητώντας από τον κόσμο να βοηθήσει να εντοπιστεί.

Φαίνεται πως η άτυπη επικήρυξή του είχε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πολλά φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις εντοπίστηκε. Πρόκειται για τον 27χρονο, Ν. Κ., ο οποίος είχε συμμετάσχει στο MasterChef το 2022. Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος είχε καταφέρει να περάσει μετά τη δοκιμασία του στην πρώτη audition αλλά όχι να μπει στο σπίτι του MasterChef. 

Η σελίδα «Street Dogs in Volos» στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση του ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος.

Μετέφερα αυτό το υλικό σέ άτομα, τα οποία ήταν παρόντα στα περιστατικά φρίκης και αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες.

Το όνομα τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος είναι Ν.Κ., η καταγωγή του είναι από το Καρπενήσι όπου διατηρεί ο πατέρας του ταβέρνα -ψητοπωλείο και σέ όσες περιοχές έχει ζήσει υπάρχουν άτομα τα οποία αναφέρουν ότι προέβαινε σε πρωτοφανείς ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ εναντίον των αδέσποτων γατιών.

Επιθυμώ σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τα οποία παρίσταντο στις αδιανόητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, των οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ».

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο