Πανεπιστήμο Αιγαίου, Μυτιλήνη: Καθηγητές και φοιτητές φροντίζουν και περιθάλπουν αδεσποτάκια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις και άλλοι χώροι, δημόσιοι ή ιδιωτικοί, που αγαπούν και φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια γίνονται όλο και περισσότεροι. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μέρος και να προστατευτούν είναι αρκετές. Και όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο πολλές.

Από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν τι θα πουν οι πελάτες ή γενικά ο κόσμος και έδειξαν την αγάπη τους σε πλάσματα που είχαν ανάγκη.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε κατάστημα αλλά ένα άλλο μέρος στο οποίο τα ζωάκια είναι καλοδεχούμενα. Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη, το οποίο, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, είναι πολύ πολύ…pet friendly.

Τις φωτογραφίες πήρε ο Dimitri Chatzigiannakis, ο οποίος φοιτάει εκεί και νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για αυτό το μέρος, το pet friendly Πανεπιστήμιο, όπως το χαρακτηρίζει.

Εδώ μπορείς, μέσα στις αίθουσες ή τους διαδρόμους να συναντήσεις αδέσποτα γατάκια ή σκυλάκια, τα οποία οι καθηγητές στειρώνουν και εμβολιάζουν. Και όλοι τα περιποιούνται, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να πηγαίνεις για μάθημα και να βλέπεις ευτυχισμένα και φροντισμένα ζωάκια, έτοιμα για αγκαλιές και χάδια;

Μπράβο στο Πανεπιστήμιο, στους καθηγητές που δείχνουν ευαισθησία και ενσυναίσθηση βοηθώντας αυτά τα πλάσματα που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο, αλλά και στους φοιτητές.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Δείτε και αυτά:

Ληξούρι Κεφαλονιάς: Μια δυναμική γάτα άφησε αυτόν που την είχε και πήγε να μείνει σε κατάστημα υποδημάτων – Petpet.news
Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο