Παρακολουθώντας το “Isle of Dogs” με τους σκύλους τους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια ειδική προβολή για σινεφίλ και τους σκύλους τους διοργάνωσαν αυτές τις μέρες οι υπεύθυνοι της αλυσίδας κινηματογράφων Picturehouse, στο Πικαντίλι του Λονδίνου, στα πλαίσια της προώθησης του “Isle of Dogs”, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Η ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη Wes Anderson πρόκειται τις επόμενες μέρες να παιχτεί σε 14 ακόμα κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη τη Βρετανία, πολλές από αυτές στο Λονδίνο, στις οποίες θα επιτρέπονται οι τετράποδοι σινεφίλ με τα αφεντικά τους.

Η εταιρεία Picturehouse εφοδίασε όλες τις κινηματογραφικές της αίθουσες με μπολ γεμάτα νερό, τοποθέτησε καλύμματα στις καρέκλες για να μη λερωθούν, ενώ μείωσε και τον ήχο για να μην ενοχληθεί η εξαιρετικά ευαίσθητη ακοή των σκύλων.

Η ταινία του δημιουργού του”The Grand Budapest Hotel” αφηγείται την ιστορία ενός δωδεκάχρονου αγοριού, του Atari Kobayashi, το οποίο δε θα διστάσει να ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια στην Ιαπωνία, προκειμένου να βρει το σκύλο του. Βρισκόμαστε σε ένα δυστοπικό μέλλον, εκεί που τα σκυλιά ζουν με αρρώστιες και έχοντας εξορισεί σε ένα νησί που χρησιμοποιείται ως τόπος ρίψης των απορριμάτων και των βιομηχανικών αποβλήτων της μεγαλούπολης Megasaki.

Τις φωνές τους δανείζουν στους ήρωες οι: Bryan Cranston, Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Kunichi Nomura, Greta Gerwig, Frances McDormand, Courtney B. Vance, Harvey Keitel, Liev Schreiber, Scarlett  Johansson, Bob Balaban, Tilda Swinton, F. Murray Abraham, και Yoko Ono.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 3 Μαϊου 2018.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο