Παράτησαν γατούλα με το σπιτάκι της σε πάρκο στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα- Έκκληση εθελόντριας για βοήθεια στο πιάσιμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δυστυχώς τα άσχημα περιστατικά με τα ζώα, όσο σκληρή και να έχει γίνει εδώ και κάποιους μήνες η νομοθεσία, συνεχίζονται κανονικά. Λίγοι νοιάζονται και λίγοι παίρνουν στα σοβαρά τόσο το νόμο όσο και τις συνέπειές του.
Η εγκατάλειψη είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα. Να έχεις ένα ζώο στο σπίτι σου και μια μέρα να το παρατήσεις έξω στο δρόμο. Δεν είναι τραγικό; Δεν είναι απάνθρωπο; Το πώς νιώθει αυτό το πλάσμα δεν χρειάζεται να το πούμε. Το βλέπουμε στα τρομαγμένα μάτια του όταν το συναντάμε.
Ο λόγος για άλλη μια εγκατάλειψη που συνέβη αυτές τις μέρες και έχει να κάνει με μια γατούλα, την οποία παράτησαν σε πάρκο στους Αμπελοκήπους της Αθήνας. Αυτός που την άφησε, την παράτησε μαζί με το σπασμένο κλουβάκι της.
Το περιστατικό αυτό διαβάζουμε στη σελίδα της Vicky Tsiati, η οποία είδε τη γάτα, προσπάθησε να την πιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτό που μπόρεσε μόνο είναι να της δώσει φαγητό. Το ζώο είναι τρομαγμένο και στρεσαρισμένο, κάτι που είναι λογικό.
Η κ. Τσιάτη, η οποία έμαθε ότι η γατούλα είναι μερικές μέρες εκεί, κάνει έκκληση σε όποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζί της ώστε να τη βοηθήσει στο πιάσιμο. Όποιος θέλει ας της στείλει μήνυμα στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο