Πασχαλινό μπαζάρ από “Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το πασχαλινό της μπαζάρ διοργανώνει η γνωστή φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 5 χρόνια σε μια από τις πιο δύσκολες περιοχές της Ελλάδας, τον Ασπρόπυργο. Οι εθελοντές της ομάδας με δικά τους έξοδα ταϊζουν τα αμέτρητα ζώα-φαντάσματα που βρίσκονται εκεί, τα εμβολιάζουν, τα στειρώνουν, τους παρέχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μεταφέρουν σε κτηνιατρεία τα πολύ άρρωστα, τα κακοποιημένα και τα χτυπημένα από αυτοκίνητα. Το τριήμερο μπαζάρ θα γίνει στο γνωστό μπαρ «LAB», Πλατεία Αβησσυνίας 10, Αθήνα, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο 1η Απριλίου και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Εκεί θα βρείτε τα πάντα, καινούργια και μεταχειρισμένα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Δώρα για το Πάσχα με πρωταγωνιστές τις πολύ όμορφες και χειροποίητες λαμπάδες, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, διακοσμητικά, κοσμήματα, είδη pet shop, παιχνίδια και πολλά άλλα. Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Ελάτε στο πασχαλινό μπαζάρ, πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στον υπέροχο χώρο του «LAB» και βρείτε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα παιδιά της ομάδας. Μάθετε από κοντά τι κάνουν, κάτι που μπορείτε να δείτε και στη σελίδα τους στο facebook, ενισχύστε το έργο τους και πιστέψτε στο σύνθημά τους, «Κανένα ζώο να μην ζει σαν Φάντασμα».

Πασχαλινό μπαζάρ από τα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου»:  

«LAB», Πλατεία Αβησσυνίας 10

Παρασκευή 31 Μαρτίου, από τις 17.00-23.00.  Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Απριλίου, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 23.00.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο