Υπουργείο Παιδείας: Κ. Κεραμέως, ποιος έδωσε εντολή και πετάχτηκαν στην παγωνιά οι δύο γατούλες που ζούσαν μέσα;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Την ώρα που οι εθελοντές προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν τα αδέσποτα από την κακοκαιρία, που είναι ιδιαίτερα αισθητή στην Αθήνα, με πολύ χιόνι και πολικές θερμοκρασίες, κάποιοι άλλοι τα πετούν έξω στο χιόνι. Και όταν μάλιστα αυτοί οι κάποιοι άλλοι είναι το Υπουργείο Παιδείας, τότε τα πράγματα είναι θλιβερά.
Ο λόγος για μια είδηση που δημοσιεύει ο Θέμης Δημητρακόπουλος Θέμης Δημητρακόπουλος, έχοντας παράλληλα και τις ανάλογες φωτογραφίες. Πρόκειται για τις δύο γατούλες που ζούσαν στο ισόγειο του Υπουργείου, στα δεξιά της κεντρικής πόρτας, χωρίς να ενοχλούν κανέναν, υιοθετημένες από φιλόζωους υπαλλήλους.
Και το αδιανόητο συνέβη: Με εντολή, άραγε της κυρίας Κεραμέως, οι γατούλες αυτές πετάχτηκαν με τόσο χιόνι έξω από το κτίριο. Ναι, τώρα που κάνει τόσο κρύο. Ενσυναίσθηση μηδέν. Κάποιοι εθελοντές αλλά και υπάλληλοι του Υπουργείου προσπάθησαν να κάνουν κάτι. Να στήσουν σπιτάκια για αυτά τα δύο πλάσματα ώστε να αντέξουν την παγωνιά.
Ας μας απαντήσει η Υπουργός κ. Κεραμέως με ποιανού εντολή έγινε αυτή η αθλιότητα, την οποία δεν θα αφήσουμε έτσι. Η φιλοζωία είναι στην πράξη και όχι στα μεγάλα λόγια. Από αυτά χορτάσαμε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο