Ποιον απειλεί ο κ. Γιαννακόπουλος; Τους φιλόζωους που αντέδρασαν για το φριχτό σφάξιμο του κατσικιού;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το βίντεο που ανέβασε στο στόρι του στο Instagram ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το οποίο δείχνει δύο άντρες να σφάζουν ένα κατσικάκι με απίστευτα βίαιο τρόπο, παρουσία δύο μικρών παιδιών, έκανε άπειρες φορές το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε δημόσια κατακραυγή.

Ο κ. Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε γλέντι με φίλους του στα Ανώγεια της Κρήτης και θέλησε να δείξει την τέχνη τού να σφάζεις σωστά ένα ζώο. Αλλιώς, όπως ακούγεται στο βίντεο, να φας μπρόκολο. Ο ίδιος είναι αυτός που τραβάει το βίντεο και δίνει τις απάνθρωπες οδηγίες σφαγής του ζώου που στην κυριολεξία ουρλιάζει από τον πόνο καθώς του πατάνε κάτω το κεφάλι για να του βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό και να του τον κόψουν.

Και μπορεί το επίσημο Κράτος ακόμα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου χωρίς να έχει αντιδράσει, όμως το Κόμμα για τα Ζώα, οι φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και μεμονωμένοι φιλόζωοι αντέδρασαν ανάλογα μπροστά σε αυτό το απίστευτα απάνθρωπο περιστατικό, το οποίο διαδραματίζεται και μπροστά σε δύο πολύ μικρά παιδάκια. Το βίντεο κατέβηκε λίγο μετά από τα social media, όμως υπάρχει αποθηκευμένο.

Και κάποια στιγμή αργά το βράδυ εμφανίζεται στο προφίλ του κ. Γιαννακόπουλου μια φωτογραφία-αίνιγμα. Η οποία γράφει: «Υπενθύμιση: Δεν πετάω ποτέ πρώτος ούτε πετραδάκι…Όποιος όμως μου πέταξε να είναι έτοιμος για πλήρη ισοπέδωση.»

Απειλή μας ακούγεται. Για ποιους άραγε; Έχει σχέση με τον αθλητισμό; Ή μήπως με εμάς που αντιδράσαμε σε αυτό το φριχτό που έκανε την ίδια μέρα που γράφει την απειλή αυτή;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο