Πόρτο Ράφτη: Πέθανε ο Μπλάκυ, ο γνωστός και φιλικός μαύρος κύκνος που ζούσε χρόνια στο λιμάνι

από Μυρτώ Τζώρτζου
μαύρος κύκνος Πόρτο Ράφτη

Θλίψη έχει προκαλέσει στους φιλόζωους κατοίκους ο θάνατος του μαύρου κύκνου Μπλάκυ που ζούσε στο λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη. Την αναγγελία του θανάτου του έκανε η κα. Αποστολία Δεβετζή με ανάρτησή της στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: Δυστυχώς θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα  ότι ο ΜΠΛΑΚΥ μας πέθανε… νιώθω κομμάτια. Ήταν πανέξυπνος, εμπιστευόταν τους ανθρώπους.

Κολυμπήσαμε πολλά χρόνια μαζί του. Αλλά δυστυχώς μια το αυτοκίνητο που τον χτύπησε και μετά οι πετονιές που μπλέχτηκε την περασμένη εβδομάδα…έγιναν αιτία να φύγει.

Κατέληξε, αφού παρά τις προσπάθειες κάποιων γειτόνων να τον βοηθήσουν και αφού κανένας αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά, άφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι τον αγάπησαν, τον φρόντισαν και βρέθηκαν μαζί του στο τέλος της ζωής του. Κάποιοι που μπορώ να θυμηθώ είναι δύο Γιάννηδες, Μιχάλης, Παναγιώτης, Λάουρα, Θανάσης, Δημήτρης… ΑΝΙΜΑ φυσικά.

Αντίο όμορφε και γλυκέ μας φίλε. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες εδώ στον Πόρτο Ράφτη. Καλό σου ταξίδι…

Ο Μπλάκυ είχε χτυπηθεί το Σεπτέμβριο από αυτοκίνητο και τον διέσωσαν εθελοντές όπου τον μετέφεραν για περίθαλψη στην ΑΝΙΜΑ. Πρόσφατα είχε μπλεχτεί και τραυματιστεί από πετονιές που παράτησε κάποιος ανεύθυνος ψαράς.

μαύρος κύκνος Πόρτο Ράφτημαύρος κύκνος Πόρτο Ράφτημαύρος κύκνος Πόρτο Ράφτημαύρος κύκνος Πόρτο Ράφτη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο