Προσφέροντας ένα ευρώ βοηθάμε τη χτυπημένη από φορτηγό Νάταλυ να περπατήσει ξανά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια διαδικτυακή καμπάνια για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα κάνει το γνωστό φιλοζωικό σωματείο “Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου” ώστε να μπορέσει ένα χτυπημένο από φορτηγό σκυλάκι, η καλόκαρδη Νάταλυ, να σταθεί στα πόδια της και να περπατήσει ξανά. Τα κόστη του χειρουργείου, της ανάταξης, των εξετάσεων και της παραμονής της στην κλινική για αποθεραπεία είναι 1000 ευρώ. Η ομάδα ζητάει 1000 άτομα που θα προσφέρουν από ένα ευρώ για να συγκεντρωθεί το ποσό. Κάντε κλικ και προσφέρετε ένα ευρώ για αυτό το άτυχο σκυλάκι. Για εμάς δεν είναι τίποτα. Για εκείνο είναι πολύ σημαντικό.

Διαβάστε την ιστορία της, όπως την περιγράφουν οι εθελοντές της ομάδας:

Η Νάταλυ είναι μόλις δύο ετών και θέλει να ζήσει. Χτυπήθηκε από φορτηγό στον Ασπρόπυργο και εγκαταλήφθηκε αβοήθητη. Για τη Νάταλυ ενημερωθήκαμε από έναν άνθρωπο που εργάζεται στην περιοχή, ο οποίος δυστυχώς ενώ άκουσε τον θόρυβο από το χτύπημα με το φορτηγό δεν πρόλαβε να πάρει τις πινακίδες.

Ο πόνος για τη μικρή ήταν αρκετά μεγάλος, γιατί όπως διαπιστώθηκε και μετά στον ακτινολογικό έλεγχο, έχει συντριπτικό κάταγμα βραχιόνιου και εξάρθρημα στον αστράγαλό της.

Κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί τάχιστα. Επίσης τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πίσω πόδι της με τον αστράγαλο πια στη θέση του. Ευτυχώς στον ακτινολογικό αλλά και στον αιματολογικό ελέγχο δεν διαπιστώθηκε κάποια εσωτερική αιμορραγία. Μόνο μια ερλίχια με τίτλο 1/800 για την οποία έχει ξεκινήσει αγωγή. Όλες οι κτηνιατρικές παροχές πραγματοποιήθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα.

Χρειαζόμαστε ΜΟΝΟ 1 ευρώ από 1000 υποστηρικτές της Νάταλυ για να καλύψουμε τα κόστη για το χειρουργείο, την ανάταξη, τις εξετάσεις και την παραμονή της στην κλινική για την αποθεραπεία της η οποία θα διαρκέσει 1 με 1,5 μήνα.

Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε και να κάνετε share την καμπάνια μας όσο περισσότερο μπορείτε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε για τη μικρή Νάταλυ!  Κάντε κλικ στη σελίδα του dogvoice.gr “Πρόσφερε μόνο 1 ευρώ” ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογαριασμού: 5068-076485-871 IBAN: GR50 0172 0680 0050 6807 6485 871 Δικαιούχος: ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Η Νάταλυ, όπως θα δείτε, είναι το πρώτο σκυλάκι στη σελίδα με τις καμπάνιες. Είναι μόνο ένα κλικ. http://www.dogsvoice.gr/kampanies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο