Το πρώτο pet ταξί της Κρήτης έφτασε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Με γνώμονα την αγάπη για τους μικρούς μας φίλους, το πρώτο Pet Taxi στην Κρήτη, με έδρα τα Χανιά, είναι γεγονός.

Μπορεί στις μέρες μας να γίνεται όλο και πιο εύκολη η μετακίνηση, δεν ισχύει όμως για όλους…

Ρωτήσατε ποτέ κάποιον που διαθέτει κατοικίδιο τι δυσκολίες μπορεί να συναντά στην καθημερινότητά του, όταν θέλει να μετακινηθεί μαζί του;

Ο Χρήστος, οδηγός ταξί αλλά και φιλόζωος -καθώς διαθέτει 2 υπέροχα σκυλιά-, μέσα από την καθημερινότητά του, διαπίστωσε την ανάγκη για γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των κατοικίδιων και πήρε τη μεγάλη απόφαση δημιουργώντας τη Chania Pet Transport!

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα, τύπου van, διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη σωστή μεταφορά του κατοικίδιου σας, καθώς διαθέτει άνετους χώρους με περιμετρικό πλαίσιο ασφαλείας, κλιματισμό αλλά και πόρτες εύκολης επιβίβασης-αποβίβασης.

Πηγή: http://www.flashnews.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο