Ρόδος: Δεν τα κατάφερε ο γατούλης που πιάστηκε σε παγίδα που κάποιος είχε βάλει- Είχε κοπεί το ποδαράκι του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Άσχημα δυστυχώς είναι τα νέα για τον μικρό Τίγρη, το άτυχο γατάκι το οποίο πιάστηκε πριν από λίγες μέρες σε παγίδα που έβαλε κάποιος επικίνδυνος συνάνθρωπός μας στη Ρόδο.

Ο Τίγρης δεν μπορούσε με τίποτα να απεγκλωβιστεί από την παγίδα. Υπέφερε από τους πόνους, έχοντας διαλυθεί το ένα του ποδαράκι. Πολίτες προσπάθησαν και κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν. Όμως το γατάκι από τον πανικό και το φόβο του έτρεξε και εξαφανίστηκε. Έτσι δεν κατάφεραν να το πιάσουν και να το μεταφέρουν σε κτηνιατρείο για περίθαλψη. Από εκείνη τη στιγμή οι εθελοντές ξεκίνησαν να το ψάχνουν για να το σώσουν. Αλλά το μικρό ήταν άφαντο.

Όπως είχε αναφέρει ο George Kritikos του Δημοτικού Κυνοκομείου Ρόδου, ο ίδιος ειδοποιήθηκε μετά από λίγες μέρες για ένα γατάκι με κομμένο πόδι που έτρεχε στη λαϊκή. Αμέσως έφτασε στο σημείο και είδε ότι το γατάκι αυτό ήταν εκείνο που είχε πιαστεί στο δόκανο και το έψαχναν μέρες. Ο χρόνος για το ζώο είχε αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνιατρείο. Το γατάκι ήταν θηλυκό, το οποίο έδινε σκληρή μάχη να τα καταφέρει καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση. Το ένα του ποδαράκι όμως χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί.

Και ενώ ο γλυκός Τίγρης πήγαινε κάπως καλά καθώς ήταν μεγάλος μαχητής, κάποια στιγμή το ταλαιπωρημένο κορμάκι του δεν άντεξε. Έτσι, όπως αναφέρει ο Γιώργος Κρητικός η ψυχούλα έφυγε για άλλους κόσμους, ίσως καλύτερους από αυτόν εδώ που έζησε τόσο πόνο άδικα.

Ο Γιώργος Κρητικός αναφέρει:

Δυστυχώς τα νέα σήμερα δεν είναι καλά. Ο Τίγρης μας δεν τα κατάφερε….
Οι γιατροί έκαναν τα πάντα αλλά η κατάστασή του δεν ήταν καλή. Μας αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί. Ένα ζωάκι που δεν έφταιγε σε τίποτα και χάθηκε τόσο άσχημα. Θα σε θυμόμαστε τίγρη μου για πάντα και θα πολεμήσουμε για όλα τα υπόλοιπα ζωάκια απέναντι σε αρρωστημένους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Κωστας Νικολαιδης 22 Νοεμβρίου, 2023 - 10:39 πμ

Κριμα το καημενο. Αυτος που το κανε να βρεθει και να παει φυλακη γιατι χαθηκε αδικα μια ψυχουλα. RIP ΤΙΓΡΗΣ

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο