Σε εκδήλωση φιλοζωικής οργάνωσης στην οποία είναι μέλος

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί η ηθοποιός Tori Spelling, κόρη του βασιλιά της σαπουνόπερας Aaron Spelling, να μην είναι γνωστή για τις ερμηνευτικές της ικανότητες, είναι όμως δημοφιλής για άλλα πράγματα. Όπως για το ότι κάνει συνέχεια παιδιά (είμαστε στον αριθμό 5), ότι έχει μια on off σχέση με το δεύτερο σύζυγό της, Dean McDermott, ότι έχει οικονομικά προβλήματα (ναι ακόμα και αυτή) και ότι είναι ιδιαίτερα φιλόζωη. Ας μείνουμε όμως στο τελευταίο.

Αυτές λοιπόν τις μέρες όλη η οικογένεια Spelling παραβρέθηκε στην εκδήλωση της φιλοζωικής οργάνωσης Much Love Animal Rescue που έγινε στην παραλιακή Venice Beach στην Καλιφόρνια. Οι εθελοντές της Much Love Animal Rescue διασώζουν ζώα από τους δρόμους του Λος Άντζελες αλλά και από διάφορα καταφύγια που κάνουν ευθανασίες.

Η 44χρονη πρωταγωνίστρια της θρυλικής εφηβικής σειράς Beverly Hills, 92010 στην οποία υποδύθηκε την Donna, είναι πρέσβειρα της συγκεκριμένης φιλοζωικής και ένθερμη υποστηρίκτρια της υιοθεσίας ενός ζώου και όχι της αγοράς από pet shop.

Εκτός από την Tori Spelling αρκετοί είναι οι επώνυμοι που στηρίζουν έμπρακτα την οργάνωση, όπως οι Charlize Theron, Denis Richards, Drew Barrymore, Jessica Biel, Kate Walsh, Amy Smart και άλλοι.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο